Amazonda 2 adet Privacy denen karartmalı 26 dolara geliyor, sizin önerdiğiniz Zore markası biraz daha pahalı kalıyor, karartmalı olanı da yok sanırım.S21, Ultra ve FE modeline göre daha düşük bir ilgiye sahip. Bu yüzden ekran koruyucusu biraz daha az üretiliyor. FE modeli olsaydı aramadığınız kadar bulurdunuz.
Karartmalıları pek beğenmediğim için bakmamıştım. Amazon değil de Hepsiburada gibi sitelerden bakın bir de.Amazonda 2 adet Privacy denen karartmalı 26 dolara geliyor, sizin önerdiğiniz Zore markası biraz daha pahalı kalıyor, karartmalı olanı da yok sanırım.
İlla ekran koruyucu kullanacam dersen dafoni iyidir.Amazonda 2 adet Privacy denen karartmalı 26 dolara geliyor, sizin önerdiğiniz Zore markası biraz daha pahalı kalıyor, karartmalı olanı da yok sanırım.
S21'i 2 aydır kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Arayüzünde veya günlük kullanımında kasma donma vb. hiçbir durum yaşamadım. Alırken 4000 mAh bataryadan dolayı endişe etmiştim ancak ortalama 6-9 saat ekran süresi ile bir günü çok rahat çıkarıyor cihaz ve bu bahsettiğim Bluetooth, konum, senkronizasyon, 120 Hz ve ekran parlaklığı %60-75 civarlarındayken ki performansı. Ben bu ayarları hep açık olarak kullandığım için ekstra şarj kullanıyor.
Cihaz hakkında sormak edinmek istediğiniz bilgiler var ise yazın cevaplayayım, ben fazlasıyla memnunum iyi ki almışım.
Hayır hocam Android 13'le birlikte One UI 5'de gelecek onu bekliyorum bende.Güncelleme sonrası sıkıntı olmuyor değil mi donma kasma.
Aldığınızdan beri mi böyle ekran süreniz yoksa zamanla mı oturdu ? Wifi ve %20-30 parlaklık açık sadece 4.30 saat alıyorum sadece instagram, whatsapp ile anormal geliyor bana.S21'i 2 aydır kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Arayüzünde veya günlük kullanımında kasma donma vb. hiç bir durum yaşamadım. Alırken 4000 mAh bataryadan dolayı endişe etmiştim ancak ortalama 6-9 saat ekran süresi ile bir günü çok rahat çıkarıyor cihaz ve bu bahsettiğim Bluetooth, konum, senkronizasyon, 120 Hz ve ekran parlaklığı %60-75 civarlarındayken ki performansı. Ben bu ayarları hep açık olarak kullandığım için ekstra şarj kullanıyor.
Cihaz hakkında sormak edinmek istediğiniz bilgiler var ise yazın cevaplayayım, ben fazlasıyla memnunum iyi ki almışım.
İlk alındığı zaman az olması doğal, sonuç olarak aylarca o sistem kapalı kalıyor ve pil aktif olmuyor. Zamanla yerine oturacaktır.Aldığınızdan beri mi böyle ekran süreniz yoksa zamanla mı oturdu ? Wifi ve %20-30 parlaklık açık sadece 4.30 saat alıyorum sadece instagram, whatsapp ile anormal geliyor bana.
S21'i 2 aydır kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Arayüzünde veya günlük kullanımında kasma donma vb. hiçbir durum yaşamadım. Alırken 4000 mAh bataryadan dolayı endişe etmiştim ancak ortalama 6-9 saat ekran süresi ile bir günü çok rahat çıkarıyor cihaz ve bu bahsettiğim Bluetooth, konum, senkronizasyon, 120 Hz ve ekran parlaklığı %60-75 civarlarındayken ki performansı. Ben bu ayarları hep açık olarak kullandığım için ekstra şarj kullanıyor.
Hocam göstermem gerekecekse %52 şarjı yaklaşık 3 saatlik bir ekran süresi ile harcamış durumda ki 90 Hz ekran açık hatta ben akıllı saatte kullandığım için senkronizasyon, bluetooth, GPS, cihaz sesleri açık ve Parlaklık %60-75 arası düzeylerdeyken kullanıyorum aldığım performans bu yönde. Şunları önerebilirim eğer cihazı aydınlık modda kullanıyorsanız karanlığa geçin çok büyük etkisi oluyor. Şarja ortalama %35-45 aralığındayken takıp fullüyorum sonra tekrar kullanmaya devam ediyorum. Yani normal bir kullanımım var diyebiliriz.Hocam 6-9 çok çok iyi ben 6-6.5 alsam yeterli olacaktır. Neredeyse 1 ay olacak ama şarj hızlı bitiyor. Ufak ısınma sorununu saymıyorum bile. Parlaklık bu kadar açamıyorum bile
Pili nasıl kullanıyorsunuz? Hangi aralıklarda sarja takıyorsunuz?
Şarj konusu ve hala çözğm bulunamayan 3. parti uyg kamera sorunu tam tatmin etmedi beni
İade, teknik servis vs de yapmak istemiyorum ama karasızım. Normal mi, değil mi çözemiyorum.
Hocam göstermem gerekecekse %52 şarjı yaklaşık 3 saatlik bir ekran süresi ile harcamış durumda ki 90 Hz ekran açık hatta ben akıllı saatte kullandığım için senkronizasyon, Bluetooth, GPS, cihaz sesleri açık ve Parlaklık %60-75 arası düzeylerdeyken kullanıyorum aldığım performans bu yönde. Şunları önerebilirim eğer cihazı aydınlık modda kullanıyorsanız karanlığa geçin çok büyük etkisi oluyor. Şarja ortalama %35-45 aralığındayken takıp fullüyorum sonra tekrar kullanmaya devam ediyorum. Yani normal bir kullanımım var diyebiliriz.
Eki Görüntüle 1504511
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.