S21 FE 2. nesil 45 derece sıcaklığa yükseliyor

letra0

Decapat
Daha fazla  
Telefonu 2024 Temmuz ayında almıştım, ilk aldığım günde kurulum sırasında falan ısınma oluyordu. Ama sonra internet üzerinden baktım ve müşteri hizmetlerini aradım, bir ay içinde telefon en stabil haline geliyor gibi bir sonuca ulaşmıştım. Şu anda pek bir şey değişmedi, telefon sosyal medyada gezerken ve oyun oynarken 45 dereceleri görüyor. Samsung uzaktan bağlantı ile telefona bağlandı ve bir sorun olmadığını telefonu yedekleyip servise gönderebileceğimi falan söylediler. Serviste kesin bir çözüm uygulanır mı? Veya ısınmayı kendi başıma çözebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazınız genel olarak ısınma sorunu olduğu bilinen bir model, servisin bu sorunu çözebileceğini düşünmüyorum. Garantiniz kapsamında gönderebilirsiniz isterseniz. Kendi başınıza bir soğutucu kullanmayı deneyebilirsiniz en azından oyunlarda bir nebze faydası olacağını düşünüyorum.

Cihazınız genel olarak ısınma sorunu olduğu bilinen bir model, servisin bu sorunu çözebileceğini düşünmüyorum. Garantiniz kapsamında gönderebilirsiniz isterseniz. Kendi başınıza bir soğutucu kullanmayı deneyebilirsiniz en azından oyunlarda bir nebze faydası olacağını düşünüyorum.

Mesela nasıl bir şey hocam?

Servisin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Yapsa bile bahsettiğiniz şey ancak telefonun işlemciyi kısıtlamakla olacak şey. Bu da telefonda performans ve hız düşüşü demek.
Mağazaya gittiğimde böyle dedikleri için demiştim, nasıl bir ekstra cihaz alabilirim soğutma için?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı