S21 FE 2. nesil alınır mı?

Talha Yalcinkaya

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, iyi sosyaller. Başlıkta belirttiğim gibi 2025 yılında S21 FE 2. nesil alınır mı? Telefonu annemin kullanması için alacağız. Klasik sosyal medya kullanımı ve Candy Crush gibi oyunları oynamak için yeterli olur mu? Ve birazcık uzun ömürlü olur mu? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler mutlu yıllar.

Öncelikle herkese merhaba, iyi Sosyaller. Başlıkta belirttiğim gibi 2025 yılında S21 FE 2. nesil alınır mı? Telefonu annemin kullanması için alacağız. Klasik sosyal medya kullanımı ve Candy Crush gibi oyunları oynamak için yeterli olur mu? Ve birazcık uzun ömürlü olur mu? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler mutlu yıllar.

S21 FE 2. Nesil alınabilir ama Android 15 son güncellemesi. Ben halen Android 8'li Huawei bir cihaz kullanıyorum ve çoğu uygulama halen destekliyor, bu yüzden S21 FE 2. Nesil çok rahat 3-4 yıl kullanılır. Samsung dışında cihaz isterseniz Honor 200'ü öneririm. Samsung'a göre ekranı, bataryası ve kamerası daha iyi.

Alınır. Bütçeniz yeter ise Honor 200 de olabilir. Şarj olarak iyi değildir ama S21 FE.

Maalesef kendisi sadece Samsung'un s serisini kullanmak istiyor başka markaya ikna edemedim.

S21 FE 2. nesil alınabilir ama Android 15 son güncellemesi. Ben halen Android 8'li Huawei bir cihaz kullanıyorum ve çoğu uygulama halen destekliyor, bu yüzden S21 FE 2. nesil çok rahat 3-4 yıl kullanılır. Samsung dışında cihaz isterseniz Honor 200'ü öneririm. Samsung'a göre ekranı, bataryası ve kamerası daha iyi.

Cep telefonu ürün danışma uzmanıyla görüştüm o da sizin dediğiniz gibi son güncellemesini alacağını söyledi bu kullanımı ne kadar etkiler bilemiyorum. Ayrıca kendisi bütçe artar ise S24 FE, artmaz ise A55 modeline yönelmemi söyledi ama konuda bahsetmeyi unutmuşum annem sadece Samsung'un s serisini kullanmak istiyor. Bu şartlarda bütçeyi S24 FE için zorlamak ne kadar mantıklı onu kendi kafamda tartamıyorum.

S21 FE incelememe bakabilirsin. Etiketliyorum.

Teşekkür ederim inceleyeceğim.

Dediğin kullanımda önermem. O cihazın esprisi kamera ve işlemci yani size uyacağını sanmam. Zaten yaşı büyük birinin aşırı büyük pil sorunları ve ısınma sorunları ile uğraşabileceğini de sanmıyorum. İkna edebilirseniz Honor 200 8/256 önerimdir. Aşırı güzel ekran, devasa batarya, aşırı hızlı şarj olma, orta segment işlemci, daha iyi kamera var. İlla S serisi derse yapacak bir şey yok o fiyatta sıfır tek S serisi modeli o zaten alın geçin.

Maalesef kendisi sadece Samsung'un s serisini kullanmak istiyor başka markaya ikna edemedim.

Cep telefonu ürün danışma uzmanıyla görüştüm o da sizin dediğiniz gibi son güncellemesini alacağını söyledi bu kullanımı ne kadar etkiler bilemiyorum. Ayrıca kendisi bütçe artar ise S24 FE, artmaz ise A55 modeline yönelmemi söyledi ama konuda bahsetmeyi unutmuşum annem sadece Samsung'un s serisini kullanmak istiyor. Bu şartlarda bütçeyi S24 FE için zorlamak ne kadar mantıklı onu kendi kafamda tartamıyorum.

Teşekkür ederim inceleyeceğim.
Ekran süresi 7-8 saat demişim eski incelememde, yeni güncellemeden sonra 5 saat götürüyor ama benimki Exynos 2100 versiyonu olan. SD'li belki batarya açısında farklılık olabilir. Ama genel olarak olumlu diyebilirim.

Ekran süresi 7-8 saat demişim eski incelememde, yeni güncellemeden sonra 5 saat götürüyor ama benimki Exynos 2100 versiyonu olan. SD'li belki batarya açısında farklılık olabilir. Ama genel olarak olumlu diyebilirim.
SD'li olanda aynı hocam.

Dediğin kullanımda önermem. O cihazın esprisi kamera ve işlemci yani size uyacağını sanmam. Zaten yaşı büyük birinin aşırı büyük pil sorunları ve ısınma sorunları ile uğraşabileceğini de sanmıyorum. İkna edebilirseniz Honor 200 8/256 önerimdir. Aşırı güzel ekran, devasa batarya, aşırı hızlı şarj olma, orta segment işlemci, daha iyi kamera var. İlla s serisi derse yapacak bir şey yok o fiyatta sıfır tek s serisi modeli o zaten alın geçin.

Anladım, ben de sizin gibi düşünüyorum o fiyatta daha F/P telefon modelleri var ama işte söz geçiremedim kendisine maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı