S21FE almayı düşünüyorum herkes bataryası kötü diyor.
Aranızda kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Exynos'lu versiyonunu kullanıyorum ve batarya performansından hiç memnun değilim. 120Hz'de 3.5 saat anca gidiyor ve günü çıkarmıyor. Örneğin şu an eve dönüyorum ve az kullanmama rağmen şarjım 13. S24 Plus'ı olan arkadışımın şarjı %50 seviyelerinde. Telefonu 2 yıldır kullanıyorum.S21FE almayı düşünüyorum herkes bataryası kötü diyor.
Aranızda kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Exynos'lu versiyonunu kullanıyorum ve batarya performansından hiç memnun değilim. 120Hz'de 3.5 saat anca gidiyor ve günü çıkarmıyor. Örneğin şu an eve dönüyorum ve az kullanmama rağmen şarjım 13. S24 Plus'ı olan arkadışımın şarjı %50 seviyelerinde. Telefonu 2 yıldır kullanıyorum.
Hem de nasıl. Yazın PC topladığım için şu an alamıyorum yeni telefon. En kısa zamanda S24 Plus'a geçmeyi düşünüyorum.Hocam bayağı sıkıntı bir durum sizin için zor olmuyor mu?
Hem de nasıl. Yazın PC topladığım için şu an alamıyorum yeni telefon. En kısa zamanda S24 Plus'a geçmeyi düşünüyorum.
Umarım hocam, teşekkürler güzel temenniniz için.Umarım bir an önce kurtulursunuz.
Exynos'lu versiyonunu kullanıyorum ve batarya performansından hiç memnun değilim. 120Hz'de 3.5 saat anca gidiyor ve günü çıkarmıyor. Örneğin şu an eve dönüyorum ve az kullanmama rağmen şarjım 13. S24 Plus'ı olan arkadışımın şarjı %50 seviyelerinde. Telefonu 2 yıldır kullanıyorum.
Ahahahah teşekkürler hocam.Hocam vallahi size S24 Plus Tofaş'tan Ferrari'ye geçmek bir şey inşallah en kısa zamanda geçersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.