S21 FE alınır mı?

Aynı fiyata daha çok depolama ve batarya isteniyorsa da S21 FE alınabilir ama. Sanırsam fiyatlar bu şekilde karşılaşıyor.
Bataryaları arasında uçurum yok. Taş çatlasın 1 saat oynuyor.
Sirf yarım saat için daha güçlü yonga seti, daha iyi ekran, daha iyi malzeme kalitesi ve hem ön hem de arka kamera paketinden vazgecilmemeli bence. Ama tabii ki "bence".
Depolamaya bir şey diyemem.

Ben de S20 FE'den S21'e geçmeyi düşünüyorum telefonumu halama verip. Mantıklı mı diye sorguluyorum. Çünkü çok memnunum S20 FE Snapdragon modelinden. Hüsrana uğrar mıyım bilemedim S21 FE'ye geçince.
Guncellik ve ekran harici çok bir kazancın olmayacak. SD 865 taş gibi SoC.

S21 FE Exynos 2100 işlemcisiyle geliyor.
Exynos çipe sahip cihazlara bulaşmayın.
S22 ise Snapdragon 8 Gen 1 ile geliyor yani performans olarak fark kat kat önde.

S22 ise Snapdragon 8 gen 1 ile geliyor yani performans olarak fark kat kat önde.

Cihaz alev topu 8 gen 1'in Samsung tarafından üretildiğini bilmiyorsunuz galiba 8 gen 2‘ye bakın bir de hem ısınmıyor hem de performansı çok yüksek TSMC candır.

Bataryaları arasında uçurum yok. Taş çatlasın 1 saat oynuyor.
Sirf yarım saat için daha güçlü yonga seti, daha iyi ekran, daha iyi malzeme kalitesi ve hem ön hem de arka kamera paketinden vazgecilmemeli bence. Ama tabii ki "bence".
Depolamaya bir şey diyemem.
S22 için de çok ısınıyor diyorlardı, günlük kullanımda bile sorun çıkarıyor mu ki acaba?

S22 ise Snapdragon 8 Gen 1 ile geliyor yani performans olarak fark kat kat önde.
Tek sorun 8 Gen 1 de Samsung dökümü bir SoC. Bu sebepten Exynos 2100'ün bazi sorunlarından o da muzdarip. Buna vasat termal throttling, 13W peak tüketim ve overheating de dahil.
Ama Exynos 2100'ün aksine tükettiğini daha çok verebiliyor ve video çekebiliyor. Exynos serisi baştan sona video işlemesi berbat.

S22 için de çok ısınıyor diyorlardı, günlük kullanımda bile sorun çıkarıyor mu ki acaba?
Graphite cooling system ile 6,1 inç kasada 8 Gen 1'e ne kadar sahip çıkabilir ki? Oyunda mümkün değil çıkamaz ve çıkamıyor da zaten. Günlük kullanımda sorun çıkarmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı