S21 FE alınır mı?

Güveniniz için sağ olun hocam bende Xiaomi'yi falan çok sevmiyorum bu cihaz bence gayet yeterli dediğim gibi Android sürüm güncellemesi olarak son güncelleme mayıs ayında ondan sonra sadece güvenlik güncellemesi alacak Android 15 muhtemelen cihazın alacağı son sürüm yükseltmesi olur ki bunun sebebi de S21 serisi Android 11 le gelmesi normalde cihaz Android 16 da alabilirdi ama S21 serisinde olmayan fakat bu cihazda olan bazı özellikler düz seriden iyi ama onlarda yok diye bazı şeyler çok anlamlı olmuyor bunların geneli kamera tarafında falan.
One UI 7 Büyük bir güncelleme. Bunu alacağı için çok mutluyum. Bu bile yeterli zaten bence

Cihazınız epey yeni anlaşılan.

Gayet memnunum hocam elimde var özellikle teknolojik cihazlarıma iyi bakarım cihaz beni hiç üzmedi.

One UI 7 büyük bir güncelleme. Bunu alacağı için çok mutluyum. Bu bile yeterli zaten bence.

Bence de en kötü ihtimalle çok kötü kullansanız bile 3 seneden aşağı sorun çıkarmaz sorun olarak da batarya anlamında falan çıkartır muhtemelen örneğin babamda S20 Plus var abimde de S20 FE ikisi de telefonundan memnun gayet ki bu cihazlar çıkalı 5 yıl civarı oldu galiba. Ki abim telefonu şarjda falan kullanıyor babamın telefonunu da kardeşim kullanıyor yaşı küçük olduğu için bayağı fazla kullanıyor gün oyun falan oynuyor devamlı.

Gayet memnunum hocam elimde var özellikle teknolojik cihazlarıma iyi bakarım cihaz beni hiç üzmedi.

Bence de en kötü ihtimalle çok kötü kullansanız bile 3 seneden aşağı sorun çıkarmaz sorun olarak da batarya anlamında falan çıkartır muhtemelen örneğin babamda S20 Plus var abimde de S20 FE ikisi de telefonundan memnun gayet ki bu cihazlar çıkalı 5 yıl civarı oldu galiba.
Hocam elimdeki bu redmi ile 3 senedir dayanabildiysem o cihazı 5 sene rahat götürürüm 😂

Hocam elimdeki bu Redmi ile 3 senedir dayanabildiysem o cihazı 5 sene rahat götürürüm 😂

Öyleyse hayırlı olsun hocam ben çok memnunum bir de rengini iyi seçin siyah olana bazı kılıflar çok gitmiyor beyazı bayağı parlak diğer iki rengi de çok absürt geliyor bir de hocam orijinal şarj aleti alın isterseniz modeli atarım bendekinin.

Öyleyse hayırlı olsun hocam ben çok memnunum bir de rengini iyi seçin siyah olana bazı kılıflar çok gitmiyor beyazı bayağı parlak diğer iki rengi de çok absürt geliyor bir de hocam orijinal şarj aleti alın isterseniz modeli atarım bendekinin.
Hocam şu ana kadar hep siyah renk telefon aldım ve Artık çok hoşuma gitmiyor. Beyaz renk alırım diye düşünüyorum. Modeli atabilirsiniz hocam

Hocam şu ana kadar hep siyah renk telefon aldım ve artık çok hoşuma gitmiyor. Beyaz renk alırım diye düşünüyorum. Modeli atabilirsiniz hocam.

Bende beyaz istedim ama stoklar tükenmişti büyük bir indirim vardır mecburi olarak siyah aldım beyazı çok güzel bir beyaz inci beyazı mı ne deniyor bayağı parlak. Şarj aleti modelim de EP-T2510n olması lazım hocam kutudan kablo beyaz renkte çıkacak adaptörü de beyaz alın derim.

Bende beyaz istedim ama stoklar tükenmişti büyük bir indirim vardır mecburi olarak siyah aldım beyazı çok güzel bir beyaz inci beyazı mı ne deniyor bayağı parlak. Şarj aleti modelim de EP-T2510n olması lazım hocam kutudan kablo beyaz renkte çıkacak adaptörü de beyaz alın derim.
Tamamdır hocam teşekkürler yeniden. Alacağım cihaz kafamda belirlenmiş oldu

Tamamdır hocam teşekkürler yeniden. Alacağım cihaz kafamda belirlenmiş oldu.

Sağ olun hocam başka konularda da yardım edebilirim cihazı aldığınız zaman bana ulaşın ya buradan ya da özelden size ulaşabileceğiniz bir yer paylaşayım telefon gelince de yardımcı olurum size telefonun kullanımı kolaylaştıran şeyler falan var onları size kurarız falan. İsterseniz atarım özelden.

Sağ olun hocam başka konularda da yardım edebilirim cihazı aldığınız zaman bana ulaşın ya buradan ya da özelden size ulaşabileceğiniz bir yer paylaşayım telefon gelince de yardımcı olurum size telefonun kullanımı kolaylaştıran şeyler falan var onları size kurarız falan. İsterseniz atarım özelden.
Hocam şu an sadece almak istediğim telefonu kafamda Bulundurmak için Konu oluşturdum. Telefonu Yaz ayına girdiğimiz zamanlar almak hedefim. O zamana kadar biraz para biriktireceğim. İlginiz için teşekürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı