S21 FE alınır mı?

ATT1LAS

Hectopat
Yer
Prag
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4080 Super Gaming Trio Msi
Amd Ryzen 7600x
32gb 6200mhz
B650 Carbon
Meslek
Serbest
Selam dostlar, başlıkta da bahsettiğim gibi sizce S21FE alınır mı? Çok bir oyun oynadığım yok, performansı benim için çok bir önem arz etmiyor ama birazcık da şık duruyor diye bu modeli almak istiyorum. Sizin başka tavsiyeleriniz var mıdır bu fiyat bandına?

S23 serisine bakılabilir bütçe varsa.

Selam dostlar, başlıkta da bahsettiğim gibi sizce S21FE alınır mı? Çok bir oyun oynadığım yok, performansı benim için çok bir önem arz etmiyor ama birazcık da şık duruyor diye bu modeli almak istiyorum. Sizin başka tavsiyeleriniz var mıdır bu fiyat bandına?

S23 FE veya üstüne bakmanı tavsiye ederim güncelleme desteği az kaldı uzun ömürlü olmaz.

2-3 saat ekran süresi sizin için problem değilse neden olmasın. Ben 2022 Nisan ayından beri S21 FE kullanıyorum. Evet gerçekten şık bir telefon. Tasarımı ve hafif olması cidden güzel. Fakat gel gelelim batarya performansı çok kötü. Gün içerisinde sürekli şarj ediyorum. Powerbank ve şarj aleti ile geziyorum. Birde arka kapağı açılmaya başladı. Yapıştırıcı sıvısının ömrü dolduğu içindir diyorlar. Artık yavaştan kasma donma problemleri de başladı benim cihazda. Ayrıca ısınma problemi de var. Benim tavsiyem bütçeniz de yeterli ise biraz daha güncel cihazlara bakabilirsiniz.

Bu bütçede Honor 200 ya da Tecno Camon 40 Pro 5G daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı