S21 FE en güvenilir nereden alınır?

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hepsiburada'da VIP Mobile satıcısına dolandırıcı demeye utanıyorum. Adamlar resmen aylarca kullanılmış telefonu sıfırlayıp temizlemeden göndermişler. Kasa darbeli, kasada kılıf izleri var. Jelatinleri yok. Bildiğin 1 yıl boyunca kullanılmış. Batarya 5 saat gitmiyor oto parlaklıkta. Şaka gibi ya.

İade ettim, bugün alacağım. Artık gerekirse 1000 TL fazla vereceğim ama güvenilir bir yerden alacağım. Sizce nereden almalıyım?

Hepsiburada'da VIP Mobile satıcısına dolandırıcı demeye utanıyorum. Adamlar resmen aylarca kullanılmış telefonu sıfırlayıp temizlemeden göndermişler. Kasa darbeli, kasada kılıf izleri var. Jelatinleri yok. Bildiğin 1 yıl boyunca kullanılmış. Batarya 5 saat gitmiyor oto parlaklıkta. Şaka gibi ya.

İade ettim, bugün alacağım. Artık gerekirse 1000 TL fazla vereceğim ama güvenilir bir yerden alacağım. Sizce nereden almalıyım?

Bu telefonu da sabunla yıkamayın hocam. D

Samsung mağazası ya da Vatan Bilgisayar'dan alabilirsin.

Samsung mağazası 16K'ya satıyor. Vatan'dan alacağım. Ben Kars'ta yım. Erzurum'da tanıdığım var. Ona ücreti göndereceğim. O da satın alıp bana aynı gün otobüsle gönderecek. Hemde yanında Buds 2 hediyesi varmış. Bende de Buds 2 var. Anneme Buds 2 alacaktık. Çok iyi oldu bu. Gidip 13.8K'ya ne olduğu belli olmayan satıcıdan alacağıma vatandan almış oluyorum hem de kulaklık hediyesiyle 400 TL daha ucuza gelmiş oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı