Telefonda herhangi bir oyun oynanmayacak, sadece günlük kullanım için kullanılacak. Herhangi bir sorun yaşatmayacağını düşünüyorum şahsen.
Telefonda herhangi bir oyun oynanmayacak, sadece günlük kullanım için kullanılacak. Herhangi bir sorun yaşatmayacağını düşünüyorum şahsen.
Ben bir defa sormuştum Samsung Müşteri desteğe. 5 yıl ve en az 2 Android güncelleme alacak demişlerdi. Bende düşündüm almayı. Ekran kasa oranı küçük olduğu için. Ama almadım o ayrı konu.Isınma ve pil sorunu var o cihazda. Hem güncelleme desteğide bitti. Bütçeniz nedir?
Biraz eskimiş bir model hala güncellemeler devam ediyor diye biliyorum çok sıkıntı cıkarmaz gayet F/P bir telefon alınabilir fakat 3-4 seneden uzun kullanamazsınız büyük ihtimalle.
Ben bir defa sormuştum Samsung Müşteri desteğe. 5 yıl ve en az 2 Android güncelleme alacak demişlerdi. Bende düşündüm almayı. Ekran kasa oranı küçük olduğu için. Ama almadım o ayrı konu.
Tamam sağol bilgi için.One UI 8 ile son guncellemesini alacak S21FE. Son guncellemesi kaldi kisaca.
Hocam bütçeniz ne kadar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.