S21 FE Exynos alınır mı?

Rs.YnsV3

Centipat
Daha fazla  
Telefonda herhangi bir oyun oynanmayacak, sadece günlük kullanım için kullanılacak. Herhangi bir sorun yaşatmayacağını düşünüyorum şahsen.

Telefonda herhangi bir oyun oynanmayacak, sadece günlük kullanım için kullanılacak. Herhangi bir sorun yaşatmayacağını düşünüyorum şahsen.

Alınmaz, gundelikte bile fazlasiyla isinan bir cihaz. Batarya performansida rezalet. Guncelleme omrude ayrı bir sorun. Bütçe nedir?

Isınma ve pil sorunu var o cihazda. Hem güncelleme desteğide bitiyor. Bütçeniz nedir?

Son düzenleme:
Biraz eskimiş bir model hala güncellemeler devam ediyor diye biliyorum çok sıkıntı cıkarmaz gayet F/P bir telefon alınabilir fakat 3-4 seneden uzun kullanamazsınız büyük ihtimalle.

Isınma ve pil sorunu var o cihazda. Hem güncelleme desteğide bitti. Bütçeniz nedir?
Ben bir defa sormuştum Samsung Müşteri desteğe. 5 yıl ve en az 2 Android güncelleme alacak demişlerdi. Bende düşündüm almayı. Ekran kasa oranı küçük olduğu için. Ama almadım o ayrı konu.

Biraz eskimiş bir model hala güncellemeler devam ediyor diye biliyorum çok sıkıntı cıkarmaz gayet F/P bir telefon alınabilir fakat 3-4 seneden uzun kullanamazsınız büyük ihtimalle.

Ekleme: Eğer bütceniz varsa bütçeyi artırıp üst modellere göz gezdirin gündelik yaşam bile olsa telefon eski olduğu için yeni telefon gibi olmayacaktır sıfırı bile bulunur mu emin değilim.

Ben bir defa sormuştum Samsung Müşteri desteğe. 5 yıl ve en az 2 Android güncelleme alacak demişlerdi. Bende düşündüm almayı. Ekran kasa oranı küçük olduğu için. Ama almadım o ayrı konu.

One UI 8 ile son guncellemesini alacak S21FE. Son 1 guncellemesi kaldi kisaca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı