S21 FE fiyat farkına değer mi?

Bütçe
10K-14K

Telefon Numunesi

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi size benim için önemli olan bir konu hakkında soru soracağım.
Yakın zamanda telefonumu sattım 7000 TL'ye ve yeni telefona ihtiyacım var.
2.el S20 FE almayı düşünüyordum ki babam 2 .el almamı önermedi ve bana dediki 10.000 TL'ye 0 telefon bul, üstünü tamamlayıp sana sıfırını alayım dedi.
Ben de direkt S20 FE'nin sıfırını araştırdım ve babama onu önerdim.
Ama şimdi araştırıyorum, bu fiyata bu özelliklere sahip güzel telefon yok. (Xiaomi tercihim değil, araştırmadım.)
Fakat telefonun bana göre eksikleri şunlar;
- Corning Gorilla Glass 3,​
- 2020 model olması,​
- Ekranının S21 FE'ye göre kötü olması.​

Bunları göz önünde bulundurunca S21 FE modeline yönelmeyi düşündüm, babama söyledim, fiyat farkına değmez dedi.
Sizce ne yapmalıyım? Şarjları iyi gider mi iki telefonun da? Eğer S21 derseniz S21 modelini aldırabilirim.

Telefon alınca yapacağım şeyler;
- Genelde sosyal medya kullanımı (4-5 saat günde),​
- Ara sıra düşük ayarda PUBG,​
- Kaliteli fotoğraf çekmek,​
- Şarjının iyi dayanması,​
- Oyunda kasmaması.​

Son düzenleyen: Moderatör:
S21FE'nin bataryası kötü, günü çıkaramayabilirsiniz fakat işlemci yönünden S20 FE'den daha iyi, hem de güncelleme sıkıntısı yok.Fiyat farkına değer diye düşünüyorum ben.

10 saatlik kullanımlarımda 2kere şarja takınca günü bitiriyor.(sabah uyanincaki şarj + aksam ne zaman biterse). Süper hızlı şarjla 45dk de full doluyor tel benim için problem olmuyoe şarjı.

S21FE'nin bataryası kötü, günü çıkaramayabilirsiniz fakat işlemci yönünden S20 FE'den daha iyi, hem de güncelleme sıkıntısı yok.Fiyat farkına değer diye düşünüyorum ben.
Nasıl kötü? 120 HZ ekranda sosyal medya ve gündelik kullanımda 6-7 saat ekran süresi var, 60HZ çekersen süre çok daha uzuyor. Telefonu aktif kullanan birisiyim, günü çıkartıyor.

Oyun oynamayan biri S21 FE ile günü çok rahat çıkarır. Güncellemelerle ciddi oranda iyileşti. S20 FE ile aradaki farka kesinlikle değer. Bundan belki 1-2 ay sonra kur fırtınası devam ederse aradaki farkı keşke zamanında ödeseymişim dersiniz.

Arkadaşlar şimdi size benim için önemli olan bir konu hakkında soru soracağım.
Yakın zamanda telefonumu sattım 7000 TL'ye ve yeni telefona ihtiyacım var.
2.el S20 FE almayı düşünüyordum ki babam 2. El almamı önermedi ve bana dediki 10.000 TL'ye 0 telefon bul, üstünü tamamlayıp sana sıfırını alayım dedi.
Ben de direkt S20 FE'nin sıfırını araştırdım ve babama onu önerdim.
Ama şimdi araştırıyorum, bu fiyata bu özelliklere sahip güzel telefon yok. (Xiaomi tercihim değil, araştırmadım.)
Fakat telefonun bana göre eksikleri şunlar;
- corning Gorilla Glass 3,​
- 2020 model olması,​
- ekranının S21 FE'ye göre kötü olması.​

Bunları göz önünde bulundurunca S21 FE modeline yönelmeyi düşündüm, babama söyledim, fiyat farkına değmez dedi.
Sizce ne yapmalıyım? Şarjları iyi gider mi iki telefonun da? Eğer S21 derseniz S21 modelini aldırabilirim.

Telefon alınca yapacağım şeyler;
- genelde sosyal medya kullanımı (4-5 saat günde),​
- ara sıra düşük ayarda PUBG,​
- kaliteli fotoğraf çekmek,​
- şarjının iyi dayanması,​
- oyunda kasmaması.​

S21 FE almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı