S21 FE iade edilip A56 alınır mı?

aaeryyy

Femtopat
Daha fazla  
1 hafta olmadı S21 FE 2. nesil alalı. A56 ülkemize gelecek. İade edip A56 mi almalıyım? 4-5 sene kullanacağım telefonu.

Eksik kalacak bir tarafı yok, üzerine 45 watt şarj desteği bulunuyor ve Android 15 ile geliyor. Yıllarca kullanılabilir A56.

Ben yıllardır MediaMarkt gibi yerlere gittiğimde bu telefonları kurcalıyorum. En dandik telefon bile o kadar hızlanmış ki, gayet alınabilir duruyor. Sanırım mobil oyunlar da telefonların hızlanmasına vesile oldu.

Uzun ömür istiyorsanız evet alınır. Fakat unutmayın ki (kesin olmamak ile birlikte) S21 FE daha kaliteli malzemelere sahip, daha premium hissettirecek bir telefon. Üstelik işlemcisi eskimiş olmakla beraber bir nebze daha güçlü. Emülator vb. uğraşıyorsanız S21 FE kesinlike önde, çünkü çoğu uygulama geliştiricisi Snapdragon işlemcilere destekte öncelik tanıyor.
Eğer ilgileniyorsanız S21 FE'nin ROM desteği de var.

Fakat ben yerinizde olsam A56 alırdım. Malzeme kalitesi öyle çok önemli değil, ve A56'nın içindeki işlemci de kötü değil.

Son düzenleme:
CPU ve güncelleme desteği olarak S21 FE modelinden daha iyi. Kamera için aynı şeyleri demek zor. Özellikle video tarafında S21 FE daha iyi. Fotoğraf da çok fark olmayacaktır daha tam incelemeleri olmadığı için detaylı bir şey diyemiyorum.

A serisini 5 6 yıl kullanabilmek bana biraz zor geliyor en üst a serisi olsa da yavaşladığı bariz bence yıllar için de.
6 yıllık A50 kullanıcısı olarak diyeceğim tek şey şu hocam: yiooo yiooo

Şaka bir yana arkadaşımdaki A30 kötü durumda, ama benim A50 iyi gidiyor daha. Ağır oyun açmaz, ama normal kullanımda takılma görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı