S21 FE komik pil süresi

Orijinal 25w adaptör mü kullanıyorsun? Gerçekten şarjın iyi gidiyor çünkü hemde mobil veri ile. Uçak modunda olabilir doğru.

Orijinal 25w adaptör mü kullanıyorsun? Gerçekten şarjın iyi gidiyor çünkü hemde mobil veri ile. Uçak modunda olabilir doğru.
Evet orijinal 25w kullanıyorum bizzat telefonu ve adaptörü samsung ana bayisinden aldım cihaz 1.5 aylık

Ne yapıyorsun da o süre çıkıyor anlamadım ki ben şu sıralar yoğun kullanımda maks 5 saat alabiliyorum. Şarjdan çeker çekmez 99 oluyor.
Kaç senelik kaçak note 8 pro telefonum bile daha uzun gidiyor. 2 haftadan sonra düzeliyor diyorlardı. Düzelmedi mi?

Kaç senelik kaçak note 8 pro telefonum bile daha uzun gidiyor. 2 haftadan sonra düzeliyor diyorlardı. Düzelmedi mi?
Valla benim pil sürelerim gayet iyi ben cihazdan memnunum baya iyide

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231116_211804_Device care.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 64
Tabiki kaç senelik kaçak note 8 pro telefonun daha uzun gider çünkü ips, 60hz ekran, musilaj işlemci ile güç tüketimi yapmaya yüzü yok .
Bende de var 8 pro idare ediyor ama S21FE den iyi mi gidiyor şuan şüpheli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…