S21 FE mi A54 mü?

Emretnczz

Hectopat
Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi Samsung bir telefon almayı düşünüyorum. 2 yıl kadar Apple kullandım son telefonum iPhone 8'di, şimdi de Samsung'u inceledim ve çok hoşuma gitti iki telefon arasında kaldım. S21 fenin A54'ten çok daha iyi olduğunu biliyorum ama kafamı kurcalayan tek şey bataryası. S21 FE kullananlar bataryasından şikayetçi gün içinde 2 defa falan şarja taktıklarını söylüyorlar. Hangisini alacağıma karar veremedim S21 FE ve A54 kullananlar deneyimlerini yazarlarsa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi Samsung bir telefon almayı düşünüyorum. 2 yıl kadar Apple kullandım son telefonum iPhone 8'di, şimdi de Samsung'u inceledim ve çok hoşuma gitti iki telefon arasında kaldım. S21 fenin A54'ten çok daha iyi olduğunu biliyorum ama kafamı kurcalayan tek şey bataryası. S21 FE kullananlar bataryasından şikayetçi gün içinde 2 defa falan şarja taktıklarını söylüyorlar. Hangisini alacağıma karar veremedim S21 FE ve A54 kullananlar deneyimlerini yazarlarsa sevinirim. Teşekkürler.

S serisi A'dan daha üstündür bataryada S21 FE çok tatmin etmiyor ama yazılım desteği konusunda A54 1 yıl daha fazla destek alacak işlemci ekran kamera konusunda S21 FE alır ama batarya ve güncellemede a54.

Telefonla oyun oynamıyorsanız A54 aktif oyun oynayan biriyseniz S21FE derim.
Telefonla oyun oynayan birisi değilim genellikle sosyal medya. Oyunlarda da basit oyun oynarım arada bir. S21FE kamera olarak çok hoşuma gidiyordu ama bataryası sıkıntı. Pirize bağlı yaşamak istemiyorum artık. Sanırım a54 doğru tercih benim için.

Telefonla oyun oynayan birisi değilim genellikle sosyal medya. Oyunlarda da basit oyun oynarım arada bir. S21FE kamera olarak çok hoşuma gidiyordu ama bataryası sıkıntı. Prize bağlı yaşamak istemiyorum artık. Sanırım A54 doğru tercih benim için.

Şarj süresi bir telefon için bence de önemli bir etken sizin durumunuzda A54 bence de doğru karar.

Telefonla oyun oynayan birisi değilim genellikle sosyal medya. Oyunlarda da basit oyun oynarım arada bir. S21FE kamera olarak çok hoşuma gidiyordu ama bataryası sıkıntı. Pirize bağlı yaşamak istemiyorum artık. Sanırım a54 doğru tercih benim için.
Ne aldınız hocam bende bu iki telefon arasında kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı