S21 FE şarjı hızlı bitiyor

Sonradan gördüm 0 aldığınızı telefon bugün gördüklerim 2 saat dayanan vardı %100'den 0'a artık o telefonda bitiyor gibi hocam. İade edebiliyorsanız edip Honor 200 veya A55 alın daha iyidir.

S21 FE varken gidip iade edin a serisine veya yazılım olarak s serisi kadar başarılı olmayan bir telefon almak hiç mantıklı olmaz.

Zaten sıfır aldığın için böyle kimisinde 1 hafta kiminde 1 ayda kullanım düzenine göre pil kendini toparlıyor. Ama yine çok büyük bir pil farkı beklemeyin çünkü bu cihazın 2 varyasyonununda işlemcisi verimsiz.
Yani pil toparlayınca %13 değil de %8 harcar ama yine normalden bir tık fazla harcar kronik sorundan dolayı.
Hayır hocam endişelenecek bir şey yok.
S serisinin performansı harika olsa da maalesef batarya konusunda A ve M gibi seriler kadar başarılı değil özellikle s serisinin taban modellerinde.
Peki ısınma problemi normal mi acaba? Çünkü telefon ateş atar gibi ısınıyor.

Sonradan gördüm 0 aldığınızı telefon bugün gördüklerim 2 saat dayanan vardı %100'den 0'a artık o telefonda bitiyor gibi hocam. İade edebiliyorsanız edip Honor 200 veya A55 alın daha iyidir.
S21 FE o kadar kötü değil. Bende S21 mevcut paşalar gibi 5saat+ 120Hz de götürebiliyor. Fakat 5ay önce de bataryayı garanti kapsamında değiştirtmiştim ancak cihaz bu S21 FE de sıfır bundan sebep batarya olarak pek baş ağrıtmaz.

Telefonun fazla ısınması normal mi? Kılıfı bile geçip elimi yakıyor resmen.

Nerede ısındığına bağlı. Gidip de kamera açarsan her telefon kaynar veya 120FPS pubg/Codm açarsan da yine ısınır elbette. Fakat kaynama noktasına ulaşmaz, kamera açınca kaynamaya kadar çıkar.

Normal. Yine Exynos'da Snapdragon'da varyasyon olarak ısınma sorunlu.
Ama zamanla yine daha az ısınmaya başlara fakat sonuç olarak cihaz ısınma sorunlu.
Hocam, bir arkadaşa sordum kendisi diyor ki "Telefon fazla ısınırsa bırak soğumaya yoksa amoled yanığı olabilir." dediği doğru mu acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı