S21 FE seviyesinde bataryası iyi telefon önerisi

Cyberlan

Kilopat
Katılım
18 Ocak 2017
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aslında S21 FE'de karar kılmıştım fakat bataryası yarı yolda bırakır gibi hissediyorum o yüzden bu seviyelerde ama bataryası iyi olan bir telefon önerebilir misiniz? Bütçemi en fazla 16.000'e çıkarabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf bataryadan dolayı Xiaomi gibi kalitesiz yazılımı çöp arayüzü çöp markalara mı yönelmek istiyorsunuz.
5 senedir aynı xiaomi telefonu kullanıyorum bir daha asla bulaşmam fakat s21 fe'nin bataryası hakkında yorumlar çok kötü, ayrıca Türkiye'de sadece Exynos modeli satılıyor o yüzden bi korkuttu telefon.
 
Oyun oynamayan için S21FE bataryası yeterli olur diye düşünüyorum. Zaten hızlı şarjı da var. 13 bin seviyelerinde bence çok iyi cihaz.
 
Sırf bataryadan dolayı Xiaomi gibi kalitesiz yazılımı çöp arayüzü çöp markalara mı yönelmek istiyorsun.
Çöp olayına katılmıyorum. Herkesin fahiş fiyatlı teknoloji kullanmak gibi lüksü yok ne yazık ki. Xiaomi dediğiniz marka şuan ülkemizde en iyi F/P telefon markalarından biri. O kadar çöp olsaydı babamın Redmi 5a telefonu kasmaktan donmaktan ölüyor olurdu şimdiye ama tıkır tıkır çalışıyor hatta şarjı 2 gün gidiyor. Ayrıca aktif bir kullanıcı kendisi. Bence gayet de yeterli bir marka. Ayrıca markadan çok kullanıcıyla ilgilenirim ben. Kimi kullanıcı vardır her sene 10 bin 20 bin bir telefona gömer, kimi kullanıcı vardır 4 bin falan bir kere gömer 6-7 sene de tıkır tıkır kullanır.
 
5 senedir aynı Xiaomi telefonu kullanıyorum bir daha asla bulaşmam fakat S21 FE'nin bataryası hakkında yorumlar çok kötü, ayrıca Türkiye'de sadece Exynos modeli satılıyor o yüzden bir korkuttu telefon.

Batarya konusunda genel anlamda yetersiz Samsung, ben 120Hz açık kullanıyorum yoğun kullanımda 5 saat anca ekran süresi veriyor.
Yetiyor mu?
Hayır ama bataryası ölüyken bile daha fazla giden Huawei telefondan özellik bakımından kat kat daha iyi.

Çöp olayına katılmıyorum. Herkesin fahiş fiyatlı teknoloji kullanmak gibi lüksü yok.

Hocam haklısınız ama, ben 16 000TL bütçe için konuştum.
Yoksa düşük bütçede Xiaomi daha iyi özellikler sunuyor.
Ama arayüzü kötü.
 
Çöp olayına katılmıyorum. Herkesin fahiş fiyatlı teknoloji kullanmak gibi lüksü yok ne yazık ki. Xiaomi dediğiniz marka şu an ülkemizde en iyi F/P telefon markalarından biri. O kadar çöp olsaydı babamın Redmi 5A telefonu kasmaktan donmaktan ölüyor olurdu şimdiye ama tıkır tıkır çalışıyor hatta şarjı 2 gün gidiyor. Ayrıca aktif bir kullanıcı kendisi. Bence gayet de yeterli bir marka. Ayrıca markadan çok kullanıcıyla ilgilenirim ben. Kimi kullanıcı vardır her sene 10 bin 20 bin bir telefona gömer, kimi kullanıcı vardır 4 bin falan bir kere gömer 6-7 sene de tıkır tıkır kullanır.

Xiaomi fiyat performans satmıyor bunu 13 serisi ile anlatabiliriz.
O fiyata Xiaomi 13'ten daha iyileri var.
MIUI Xiaomi almamak için bir sebep.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı