S21 FE suya ne kadar dayanıklı?

Olması gereken yöntemi söyledim. Ondan fazla IP68 sertifikası olan cihazı böyle yıkadım. Hiçbir şey olmadı. Oturup musluğu tayzikli açacak kadar zengin olmadığım için o durumun sonucunu bilmiyorum. Zaten bırakın 1,5 metreyi, 50 cm durgun su bile anlattığım yöntemden çok daha tehlikeli. Çok daha fazla basınç söz konusu.

Siz ne kadar miktar suda yıkadınız?

Siz en iyisi mesajlarımı anlayana kadar tekrar okuyup durun. Ben de siz anlayana kadar kafamı duvara durup durayım. İlk bitiren kazansın.

Benden bu kadar. Uğraşacak arkadaşlara kolay gelsin.

Pardon hocam anladım. Kafam neredeydi bilmiyorum ilk okurken. Kusura bakmayın.

Zamanında şantiye de çalışıyordum S8+ı neredeyse 2/3 günde bir yıkardım. 2 sene boyunca hiçbir sorun yaşamadım. Servise gönderdikten sonra cihaz açıldığı için bir daha yıkamadım. Fakat bu değildir ki kesinlikle su geçirmeyecek. Biraz şans meselesi.

Şu an S20 FE kullanıyorum onun öncesinde S7 Edge kullanıyordum. Havuzda fotoğraf falan çekiyordum 2-3 saat durduğu oluyordu arada bazen kapandığı da oldu ama kuruyunca hiçbir şeyi kalmıyordu. Şu anki S20 FE de yine IP68 var onu da 1-2 saat civarında aquaparkta falan kullandım suyun altında fotoğraf çektim ve şu an yine hiçbir sorunu yok. Sadece S7'nin jak girişi sıkıntılıdır biraz sudan mi bilmiyorum RAM'i falan yetersiz geliyor diye de sattım sudan falan bozulmadı yani.

Çeşme suyu hızlı akıyor ama su altı da çok basınçlı. Suda yıkasam bir şey olma ihtimali halen var. Az önce izlediğim videoda anlattığına göre Samsung tamamen bizi sorumlu tutuyormuş. İyice korkuttu.

Yani ben deneyimimi paylaştım yapıp yapmamak sana kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…