tH3as
Hectopat
Çok yıkamak istiyosanız yıkayın. Bir sorun olursa bizden bilmeyin ama.3 dk sabunlu suyla yıkasam bozulabilir o zaman?
Çok yıkamak istiyosanız yıkayın. Bir sorun olursa bizden bilmeyin ama.3 dk sabunlu suyla yıkasam bozulabilir o zaman?
Hocam ilginç bir fanteziymişsiz FE'yi değil, hiçbir telefonu yıkamayın bence. Canınız sıkılınca telefonu yıkamak yerine telefonda oyun oynayabilirsiniz.
![]()
Olması gereken yöntemi söyledim. Ondan fazla IP68 sertifikası olan cihazı böyle yıkadım. Hiçbir şey olmadı. Oturup musluğu tayzikli açacak kadar zengin olmadığım için o durumun sonucunu bilmiyorum. Zaten bırakın 1,5 metreyi, 50 cm durgun su bile anlattığım yöntemden çok daha tehlikeli. Çok daha fazla basınç söz konusu.
Siz en iyisi mesajlarımı anlayana kadar tekrar okuyup durun. Ben de siz anlayana kadar kafamı duvara durup durayım. İlk bitiren kazansın.
Benden bu kadar. Uğraşacak arkadaşlara kolay gelsin.
Şu an S20 FE kullanıyorum onun öncesinde S7 Edge kullanıyordum. Havuzda fotoğraf falan çekiyordum 2-3 saat durduğu oluyordu arada bazen kapandığı da oldu ama kuruyunca hiçbir şeyi kalmıyordu. Şu anki S20 FE de yine IP68 var onu da 1-2 saat civarında aquaparkta falan kullandım suyun altında fotoğraf çektim ve şu an yine hiçbir sorunu yok. Sadece S7'nin jak girişi sıkıntılıdır biraz sudan mi bilmiyorum RAM'i falan yetersiz geliyor diye de sattım sudan falan bozulmadı yani.
Çeşme suyu hızlı akıyor ama su altı da çok basınçlı. Suda yıkasam bir şey olma ihtimali halen var. Az önce izlediğim videoda anlattığına göre Samsung tamamen bizi sorumlu tutuyormuş. İyice korkuttu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.