S21 FE Exynos 2100 İşlemcili olan modeli kullanıyorum, Şöyle diyeyim Android 12 de berbat bir şarj süresi vardı Ekran açık süresi 3.5 saat geçemiyordum, Android 13 ile mükemmel ötesi oldu. Ekran açık süresi 7-8 saat arası alıyorum Full oyun + Müzik + Film toplam da ise 12-13 saat buluyor ekran kapalı şekilde. Bu benim kullanımım ve çoğu kişi de 1-2 gün bile alabiliyor. Kişinin biraz da kendisine kalmış aslında Ki kaldı ki oyun oynamıyorum demişsiniz bir hayli uzun süre şarjı gidecektir. Kamera ve Video konusunda da kusursuz diyebilirim hatta diyorum. S21 FE cihazı uzun yıllar Android güncellemesi alacak (Yanlış) hatırlamıyorsam Android 16 kadar alacak. Android 13 ile dediğim gibi pil sorununu ve diğer akışkanlığı çözdüklerine göre varın siz düşünün Android 15-16 da ne olur

2022 Mart ayından beridir kullanıyorum ve Gram takılma donma gibi şeyler yaşamadım. Eğer cihazı alırsanız pişman olmazsınız. İlk 1 hafta boyunca kullanırken cihaz ısınacak ve pil bitecek fakat doğal olarak 1 haftanın sonunda cihaz kendine gelecek hiç şüpheniz olmasın

Bir de mutlaka alabiliyorsanız 256 GB depolama alın fotoğrafların ve videoların boyutları biraz yüksek oluyor ha ama derseniz farklı uygulamalardan depolama alanı satın alırım oda olur.