S21 FE vs iPhone 11

İki cihaz arasından S21 FE. Kış indirimlerini bekleyin derim.
Teşekkür ederim, almak istediğim cevap buydu. Sağlıklı günler dilerim.

Dun dovme icin gelen musterinin birinde de vardi. Akici bir sekilde kullanilabiliyor dediginiz seyin sarji 1 ya da 1,5 saat gidiyor sosyal medya kullaniminda.
Doğrudur fakat bahsettiğim şey akıcılıktı hocam, batarya durumu değil ki. Önceliğim günü çıkartmak olsa iPhone serilerine bakmam.

Kesinlikle ben de daha güncel model olan Honor 400 derim. S21 FE tam olarak batarya faciası iPhone 11 de artık donanım olarka çok yetersiz geliyor. Bu arada iki cihaz ga güncellemeler yüzünden bu hale geldiler. Yani iOS 17 veya iOS 18 kullanan bir iPhone 11 ile iOS 26 kullanan iPhone 11 arasında akıcılık olarak çok fark var. Güncelleme aldıkça donanım eski olduğu için ağır geliyor ve kaldıramıyorlar.

Ben 3.5 sene S21 FE kullandım. Eğer S21 FE tercih edecekseniz yanınızda sürekli powerbank ve şarj aleti taşımaya hazırlıklı olun çünkü batarya performansı çok kötü. Ayrıca saçma bir şekilde ısınma problemi vardı. Özellikle havalar biraz sıcakken telefonda mobil veri ile navigasyon kullanmak bir işkenceye dönüşüyordu benim için. Bende 3.5 sene önce S21 FE’yi alacağım zaman Iphone 11 ile baya bir karşılaştırmıştım fakat 120hz ve ekran kalitesinden dolayı S21 FE tercih ettim. Bana soracak olursanız sadece bu iki model arasından şuanda yine S21 FE tercih ederdim.

Ben 3.5 sene S21 FE kullandım. Eğer S21 FE tercih edecekseniz yanınızda sürekli powerbank ve şarj aleti taşımaya hazırlıklı olun çünkü batarya performansı çok kötü. Ayrıca saçma bir şekilde ısınma problemi vardı. Özellikle havalar biraz sıcakken telefonda mobil veri ile navigasyon kullanmak bir işkenceye dönüşüyordu benim için. Bende 3.5 sene önce S21 FE’yi alacağım zaman Iphone 11 ile baya bir karşılaştırmıştım fakat 120hz ve ekran kalitesinden dolayı S21 FE tercih ettim. Bana soracak olursanız sadece bu iki model arasından şuanda yine S21 FE tercih ederdim.
Çok teşekkür ediyorum, açtığım bu konuda güzelce ve de bu iki cihazdan bağımsız bir şey söylemediğiniz için. Bilmek istediğim buydu.

Hiç öyle değil vallahi hocam, elimde 11 Pro ve 11 Pro Max var. Artık tamamen akıcı diyemem, bunlar bile tam olarak akıcı değilken iPhone 8 zor.
Doğrudur, telefon konusunda ahım şahım bir bilgim yok. Fakat söylediğinizin sebebi son güncellemeyi almış olmaları gibi sanki, en son ki ios güncellemesini kaldırabilecek bir telefon değil herhalde 11 modeli.

Doğrudur, telefon konusunda ahım şahım bir bilgim yok. Fakat söylediğinizin sebebi son güncellemeyi almış olmaları gibi sanki, en son ki iOS güncellemesini kaldırabilecek bir telefon değil herhalde 11 modeli.

iOS 18'de de yaşıyordum maalesef. Zaten 26'yı çok kullanmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı