S21 FE vs Redmi Note 11

Lord Rosenzwei

Decapat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Merhaba,

Yeni bir telefon alacağım ancak uygun bir bütçeye günlük kullanımlarda rahat bir telefon istiyorum. Oyun olarak Clash Royale - PUBG Mobile gibi oyunlar arada bir oynarım diye düşünüyorum ancak dediğim gibi telefondaki temel amacım oyun oynamak değil günlük kullanımlarda daha rahat olmak. Örneğin bataryanın iyi olması gibi.

Daha önce hiç Samsung telefon kullanmadım. Xiaomi Redmi Note 10 kullandım uzun bir süre ve bu telefonu gerçekten çok beğeniyordum, hızlı şarj oluyordu ve oynadığım oyunlarda kasma/donma gibi sorunlar yaşamıyordum, uzun süre PUBG Mobile oynayınca ısınırdı o kadarı da normal kafasında sorun etmiyordum. Redmi Note 10 düz halinin başına bir şey geldiği için gitti telefon. Ben hala Xiaomi Redmi Note serisi almayı düşünüyorum çünkü beğendiğim bir telefondu. Ama yine de bir araştırayım dedim.

S21 serisi çok önerildi ancak fiyatları beni aşıyor. 20k bütçe telefona ayıramam. S21 FE var 15 bin TL civarı ama dediğim gibi ben Samsung telefon hiç kullanmadığım için şüphelerim var. Araştırdığım zaman ise Redmi Note 12 pek sevilmemiş gibi, Redmi Note 11 ve S21 FE seviliyor sanırım.

Ben soruyorum, Redmi Note 11 Pro vs S21 FE, sizce hangisi alınmalı? Kamerası ve bataryası benim için önemli olan iki özellik ama bilmiyorum. Telefon işi risk işi. Eğer bu iki telefonu kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini veya önerilerini yazarsa sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı