S21 FE vs S20 FE vs A54 vs Xiaomi 12 Lite

Osturogot

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 15000 TL bütçe belirlemiştim kendime ve seçtiğim telefonlar sırası ile:
S21 FE,
S20 FE,
Galaxy A54,
Xiaomi 12 Lite.
Bunların arasında hangi telefonu önerirsiniz, yoksa başka bir telefon mu almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

S21 FE en iyisi. A54 ile S20 FE arasından ise tercih meselesi oluyor. Daha güçlü bir telefon mu istiyorsun yoksa daha güncel mi? Cevap güncel ise A54, daha güçlü bir telefon ise S20 FE. Xiaomi 12 Lite ise bu 4 cihaz içerisindeki en kötü telefon.

S

S21 FE için ısınma ve şarjın hızlı bittiği problemleri olduğu söyleniyor nedir o durum?

S21 FE en iyisi. A54 ile S20 FE arasından ise tercih meselesi oluyor. Daha güçlü bir telefon mu istiyorsun yoksa daha güncel mi? Cevap güncel ise A54, daha güçlü bir telefon ise S20 FE. Xiaomi 12 Lite ise bu 4 cihaz içerisindeki en kötü telefon.

S21 FE için ısınma ve şarjın hızlı bittiği problemleri olduğu söyleniyor nedir o durum?
Başka bir telefon öneriniz var mı?
Bütçe 15000 TL.

Başka bir telefon öneriniz var mı acaba bütçe 15000 TL.

En iyisi S20 FE kağıt üzerinde S21 FE daha iyi gözükür ama Exynos kullanıyor yani Exynos'un sağı solu belli olmaz güncellemelerle ne olacağı belli değil S20 FE ise güncelleme desteği bitti SD 865 stabilliğini kanıtlamış bir işlemci sen düşün.

Çok oyun oynayan biri değilim ara bir sadece çok canım sıkılır ise ısınma problemi olacağını düşünmüyorum güncel olmasından dolayı S21 FE daha iyi bir seçim olmaz mı?

S

Başka bir telefon öneriniz var mı?
Bütçe 15000 TL.

Başka bir telefon öneriniz var mı acaba bütçe 15000 TL.

S21 FE yi satmama sebep olmuş bir problem 1.5 sene dayanabildim almadan önce en az 4 sene kullanırım diye almıştım.

Samsung S23 FE de yine yaptı yapacağını, Samsung düşman başına bu saatten sonra Watch 6 classic almıştım tam 1 ay önce onu da satmamla son buldu Samsung macerası Buds 2 kaldı onda problem yok kulaklığı suyu çıkana kadar kullanırım sonra Anker falan alırım 👍

S21 FE. Batarya cok onemli diyorsan A54.

S20 FE kullanıyorum çok iyi telefon. Tek sıkıntı bir tık eskimeye başladı ama hala güvenlik güncellemeleri geliyor, yani komple bitmedi güncelleme olayı. S21 FE küçük birkaç farkla 20'den daha iyi, eğer işlemci Snapdragon ise S21 öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı