S21 FE vs S23 FE vs A34

Merfrak

Decipat
Daha fazla  
Aklıma yatan 3 telefon bunlar. En uzak olduğum S21FE batarya ve ısınma problemi olduğu için. En yakın olduğum A34 bataryası gayet iyiymiş ve ısınmıyormuş. S23 FE düşünmemin sebebi de daha premium bir cihaz almak istemem. Tasarım olarak S21FE almak istiyorum ama 4 saat ekran süresi yetmez vazgeçiyorum. Bazen S23 mü alsam diyorum ama 3900 batarya ile onun da ekran süresinin düşük olduğundan şikayetçiler kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarjı iyi gidiyor mu? Gün içinde takmak istemem akşama kadar yetsin yani.

Bir de ısınma sorunu var mı?

S serisinin genel olarak şarj süresi çok tatmin edici değil ama idare eder üzeceğini sanmam.

A serisi çok hoşuma gitmiyor S23FE daha iyidir hocam S20FE kullanıyorum beni gün içinde götürüyor zaten çok hızlı şarj oluyor.

Hocam bütçeniz el veriyorsa en iyi seçenek S23FE olacaktır. Açıkçası A34 almak yerine S21 FE bile alınabilir A serisine pek sıcak bakmıyorum.

Hocam bütçeniz el veriyorsa en iyi seçenek S23FE olacaktır. Açıkçası A34 almak yerine S21 FE bile alınabilir A serisine pek sıcak bakmıyorum.
Bende öyle düşünüyordum lakin a34 hakkında hiç kötü bir yorum yok. Böyle olması düşündürüyor insanı. S serisi alırım almasına ama ihtiyaçlarımı görmedikten sonra almak mantıklı gelmiyor. Şarj önemli konu benim için. A34 ün performansına da laf eden yok onun için kararsızım. A34"teki tek düşüncem çok kaba diyorlar. Çok kaba ve eli yoran cihazda soru işareti oluşturuyor kafamda.

Aklıma yatan 3 telefon bunlar. En uzak olduğum S21FE batarya ve ısınma problemi olduğu için. En yakın olduğum A34 bataryası gayet iyiymiş ve ısınmıyormuş. S23 FE düşünmemin sebebi de daha premium bir cihaz almak istemem. Tasarım olarak S21FE almak istiyorum ama 4 saat ekran süresi yetmez vazgeçiyorum. Bazen S23 mü alsam diyorum ama 3900 batarya ile onun da ekran süresinin düşük olduğundan şikayetçiler kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım?
A34 ikisine de rakip olabilecek bir cihaz değil. S23 FE alın kamera paketi ve batarya olarak S21 FE den cok daha iyi.

Sonradan gordum eger butceniz esniyorsa hiç düşünmeden S23 256GB alin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı