Bende öyle düşünüyordum lakin A34 hakkında hiç kötü bir yorum yok. Böyle olması düşündürüyor insanı. S serisi alırım almasına ama ihtiyaçlarımı görmedikten sonra almak mantıklı gelmiyor. Şarj önemli konu benim için. A34'ün performansına da laf eden yok onun için kararsızım. A34"teki tek düşüncem çok kaba diyorlar. Çok kaba ve eli yoran cihazda soru işareti oluşturuyor kafamda.
Kamera benim için çok önemli değil. Hiç kamera kullanmam ne ön ne arka. Arada oyun oynarım. Sosyal medyada takılırım. Günlük bir kullanıcıyım. 120hz de kullanırım yani 60hz düşürmek istemiyorum 120hz de uzun gitmesi önemli şarjın.A34 ikisine de rakip olabilecek bir cihaz değil. S23 FE alın kamera paketi ve batarya olarak S21 FE den cok daha iyi.
O zaman xiaomi cihazlara yönelmeniz daha mantıklı olacak çünkü hızlı sarj destekleri üst düzey ve bataryaları da büyük.Kamera benim için çok önemli değil. Hiç kamera kullanmam ne ön ne arka. Arada oyun oynarım. Sosyal medyada takılırım. Günlük bir kullanıcıyım. 120hz de kullanırım yani 60hz düşürmek istemiyorum 120hz de uzun gitmesi önemli şarjın.
xiomiden nefret ediyorum poco falan iğreniyorum, önermeyin lütfen.O zaman xiaomi cihazlara yönelmeniz daha mantıklı olacak çünkü hızlı sarj destekleri üst düzey ve bataryaları da büyük.
Eger xiaomi istemiyorsaniz sizin için iki seçenek var biri S23 FE, biri S23 kamerayi kullanmasaniz bile S23 cok daha premium ve güzel bir cihaz. Ekran kalitesi malzeme kalitesi FE modelinin kat ve kat önünde. Ben sizin yerinizde olsam S23 256GB alır geçerdim.xiomiden nefret ediyorum poco falan iğreniyorum, önermeyin lütfen.
Xiaomi'den nefret ediyorum POCO falan iğreniyorum, önermeyin lütfen.
Peki sizce yurt dışı S23 Ultra almak nasıl olur? 27500 falan piyasası alabilirim ama kapanıp durursa sıkıntı olur. Uğraşmak istemem.
Bende öyle düşünüyorum. Bulaşmaya hiç gerek yok bence.Yurt dışı cihaz bence mantıklı değil hocam uğraşırım diyorsanız buyurun.
Bataryası sıkıntılı diyenler çoğunlukta. Bir kısım çok memnun 7 8 saat ekran süresi alıyorum diyor. Bir kısım da rezalet 3 4 saat alıyorum diyor. S23 ten uzaklaşma sebebim de bataryası oldu.Eger xiaomi istemiyorsaniz sizin için iki seçenek var biri S23 FE, biri S23 kamerayi kullanmasaniz bile S23 cok daha premium ve güzel bir cihaz. Ekran kalitesi malzeme kalitesi FE modelinin kat ve kat önünde. Ben sizin yerinizde olsam S23 256GB alır geçerdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.