S21 FE vs S23 FE

S22 çok daha iyi duruyor. Ancak istediğiniz şey pil ömrüyse s23fe düşünebilirsiniz.

S22 hakkında bir şey diyemem ancak şöyle bir yorumum olur; fiyatları aynı olsa ben güncel olanı alırdım. Sonuçta S23'ün kırpılmış hali.
Arkadaş zarif bir telefon istiyorsa s23fe çok inanılmaz kaba. Ben elime aldığımda a serisinden bir telefon almış gibi hissettim.

Ya gündelik kullanımda bana yetsin önemli olan unsurlar
Tasarım
Pil ( günde en fazla 2 defa şarj edebilirim 7 saat Max ekran süre kullanıyorum )
Kamera
Ekran kalitesi
Hafiflik
Bunlar önemli ne kadar hafif olursa o kadar iyi.

Zaten arka kılıf ile kullanılacak, her telefon kalınlaşıyor o zaman alışmak zor olmuyor. Hala daha güncel olandan yanayım.

S22 bariz daha iyi, S23 FE'nin kasası A54 ile aynı. Ekran/gövde oranı da neredeyse aynı. Tasarımda ciddi sorunlu.
Pil ( günde en fazla 2 defa şarj edebilirim 7 saat max ekran süre kullanıyorum )
İki modelin de bataryasi iyi değil ama S23 FE'nin bir nebze daha iyi. İkisi de 7 saat veremez ama 2 sarjla rahat cikarirlar.
Ana kameraları aynı, yardımcı kameralarda S22 daha üstün.
Burada da yakınlar ama S23 FE'nin paneli daha iyi ve daha yuksek parlakliklara cikabiliyor.
İki cihaz arasında 40 gr var, S23 FE gerçekten ağır cihaz.

Ve fark ettiyseniz S21 FE'yi bunlar varken kâle almadım bile.

Ya gündelik kullanımda bana yetsin önemli olan unsurlar
Tasarım
Pil ( günde en fazla 2 defa şarj edebilirim 7 saat Max ekran süre kullanıyorum )
Kamera
Ekran kalitesi
Hafiflik
Bunlar önemli ne kadar hafif olursa o kadar iyi.
Şu anda halihazırda s21fe kullanıyorum. Günlük kullanımda 2. şarjı istiyor. Bence oldukça hafif bir telefon. Alabiliyorsanız direkt 22'yi alın geçin hocam.

Ve fark ettiyseniz S21 FE'yi bunlar varken kâle almadım bile.

E zaten hocam. Bunların yanında esamesi okunacak cihaz değil.

O zaman s22 daha mı iyi
Şu anda halihazırda s21fe kullanıyorum. Günlük kullanımda 2. şarjı istiyor. Bence oldukça hafif bir telefon. Alabiliyorsanız direkt 22'yi alın geçin hocam.

E zaten hocam. Bunların yanında esamesi okunacak cihaz değil.

Hepsinin ekran kalitesi kötü. Samsung ne yazık ki ultra modelleri dışındaki modellere orta seviye dandik a50 ekranı takıyor artık amiral gemi ekranını kaldırdı fullhf takıyor. PPI değeri bu yüzden yerlerde geziyor. Arkadaşımın s9 plus ekranı s23ten çok daha keskin. S23FE inceledim resmen iphone 11/XR çöpüne benziyor kenarlar öküz gibi. Bence ikinci el ve yurtdışı imkanları da değerlendir. Garanti gereksiz bişey. Ekranı kırdığında sana faydası olmaz. Samsungun garantisi de zaten çöp. Apple gibi değil.

Hepsinin ekran kalitesi kötü. Samsung ne yazık ki Ultra modelleri dışındaki modellere orta seviye dandik A50 ekranı takıyor artık amiral gemi ekranını kaldırdı fullhf takıyor. PPI değeri bu yüzden yerlerde geziyor. Arkadaşımın S9 Plus ekranı S23'ten çok daha keskin. S23FE inceledim resmen iPhone 11/XR çöpüne benziyor kenarlar öküz gibi. Bence ikinci el ve yurt dışı imkanları da değerlendir. Garanti gereksiz bir şey. Ekranı kırdığında sana faydası olmaz. Samsung'un garantisi de zaten çöp. Apple gibi değil.

Samsung tercihimdir ondan S22 FE düşündüm Apple cok daha düşük performans cihazlara hayvan gibi fiyat istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı