S21 FE'den iPhone 15'e geçilir mi?

Bütçe
50000 max
Yılbaşından önce almaya çalışın
11.11 veya kara cuma indirimi olacak sanırım.

Ekran kanser edebilir. 120Hz'e alıştıktan sonra 60Hz çok kasıyor, öyle hissettiriyor.

MacBook kullanıcısı olmasan kesinlikle Samsung tarafinda kal derdim ama ekosistem olarak Apple çok iyi.

Ekosistem uğruna daha düşük performans alırım dersen iPhone, yok ben performans istiyorum, ekran önemli dersen Samsung.

Yılbaşından önce almaya çalışın
11.11 veya kara cuma indirimi olacak sanırım.
Tamamdır çok teşekkür ederim. Hep samsung kullandım değişiklik yaparım diyordum ama yine şaşmayacağım sanırım

Hiçbir şeyi kestiremiyoruz. İPhone 17 yeni çıkmış bir cihaz, zamanla ucuzlaması gerekir, ama 1 ay sonra dolar 50 lira olur her şey değişir.

Samsung tarafinda ocak ayında s26 serisi tanıtılacak bu yüzden o tarafta bir indirim olabilir.

Ama benim gördüğüm Ekim ayında zam gelir, Kasım ayında Black Friday muhabbetine Eylül fiyatına duser, Aralık ayında geri Ekim fiyatları olur.

samsung kullanan biri olarak söyleyim apple nereden baksanız daha cazip sadece biraz fazla pahalı telefondan ne istediğinize bağlı s21 fe hala iyi iş görür

samsung kullanan biri olarak söyleyim apple nereden baksanız daha cazip sadece biraz fazla pahalı telefondan ne istediğinize bağlı s21 fe hala iyi iş görür
Evet çok güzel telefonumu seviyorum zaten ama değiştirirsem diye dedim. Teşekkür ederim

Samsung öneriniz nedir peki?

Gerçekten her şey her an degisebiliyor ama tek bildiğimiz black fridayde bir nebze rahatladığımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…