Tamamdır çok teşekkür ederim. Hep samsung kullandım değişiklik yaparım diyordum ama yine şaşmayacağım sanırımYılbaşından önce almaya çalışın
11.11 veya kara cuma indirimi olacak sanırım.
Hiçbir şeyi kestiremiyoruz. İPhone 17 yeni çıkmış bir cihaz, zamanla ucuzlaması gerekir, ama 1 ay sonra dolar 50 lira olur her şey değişir.Yılbaşı zammı gelmez değil mi? Her an her şeye zam gelir korkusuyla yaşıyoruz tabi
17 cidden güzel ama çok pahalı ya. İndirim olur mu bilmiyorum en pahalı olduğu ülke Türkiye olunca biraz şüpheliyim o konuda da
Teşekkür ederimmm17 bence almaya çalışın alamazsanız s25 alın
Evet çok güzel telefonumu seviyorum zaten ama değiştirirsem diye dedim. Teşekkür ederimsamsung kullanan biri olarak söyleyim apple nereden baksanız daha cazip sadece biraz fazla pahalı telefondan ne istediğinize bağlı s21 fe hala iyi iş görür
isterseniz 1 sene daha bekleyin iphone 17 fiyatıda biraz inerEvet çok güzel telefonumu seviyorum zaten ama değiştirirsem diye dedim. Teşekkür ederim
Samsung öneriniz nedir peki?Ekran kanser edebilir. 120Hz'e alıştıktan sonra 60Hz çok kasıyor, öyle hissettiriyor.
MacBook kullanıcısı olmasan kesinlikle Samsung tarafinda kal derdim ama ekosistem olarak Apple çok iyi.
Ekosistem uğruna daha düşük performans alırım dersen iPhone, yok ben performans istiyorum, ekran önemli dersen Samsung.
Gerçekten her şey her an degisebiliyor ama tek bildiğimiz black fridayde bir nebze rahatladığımızHiçbir şeyi kestiremiyoruz. İPhone 17 yeni çıkmış bir cihaz, zamanla ucuzlaması gerekir, ama 1 ay sonra dolar 50 lira olur her şey değişir.
Samsung tarafinda ocak ayında s26 serisi tanıtılacak bu yüzden o tarafta bir indirim olabilir.
Ama benim gördüğüm Ekim ayında zam gelir, Kasım ayında Black Friday muhabbetine Eylül fiyatına duser, Aralık ayında geri Ekim fiyatları olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.