S21 FE'yi A54 ile takas etmek

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Merhaba, bende 2024 Eylül ayına kadar garantisi olan 128 GB S21 FE mevcut. Ekranında ufak bir de çizik var, kasasında da ufak bir boya sökülmüş. 22 ay garantili kutulu faturalı bir A54 ile takas teklif eden biri var. O da 128 GB. Açıkçası biraz arada kaldım. A54'ün tasarımını beğeniyorum. Çok yeni bir cihaz olması benim için önemli. Fakat depolama biriminin ufs 2.0 olması biraz kafamı karıştırdı. Sizce mantıklı mı? Üstüne bir şeyler istemeli miyim?

Yapma sakın neredeyse bir amiral gemisinden giriş seviyesi telefona düşüyorsun. Mantıklı değil tabii ki.

A54 teklif eden adam sence neden teklif ediyor sanıyorsun Depolama birimi falan fasa fiso onlar senin hissedemeyeceğin şeyler sadece kağıt üzerinde yazan özellikler.

Kesinlikle değil, hem a serisinin optimizasyonu çok kötü hem de sıfırları arasında 3K fiyat farkı var çok saçma bir takas.

A54 mü giriş seviye

Üstüne elbette para almalısınız. Kafa kafaya bir takas çok mantıksız olur.

A54 mü giriş seviye

Üstüne elbette para almalısınız. Kafa kafaya bir takas çok mantıksız olur.
A serisi kafadan direkt giriş seviyesi. Tartışmak istemiyorum. 1000-2000 lira için değmez. A54 ile S21 FE kesinlikle değişilmez. Takas teklif eden adam kendini zeki sanıyor sanırım. 2 sene sonra arayüzde kasacak RAM'i boşa şişirilmiş bünyesinde samsung'un giriş seviyesi işlemcilerinden barındıran bir telefon A54. Yıl olmuş 2023 halen 30FPS video çekiyor. Bu mu amiral gemisi

A54'e amiral gemisi demedim zaten? Elbette aralarında ciddi farklar var lakin A54'e giriş seviyesi demek bilgisizlikten öte bir şey değil. M serisi giriş seviye, a serisi orta-üst seviye s serisi ise amiral gemisi sınıfındadır Samsung'da. Ufak bir araştırmayla bunu teyitleyebilirsiniz.

En az 4k vermeli ki karşı taraf değsin. 2-3bin lira için değmez. Acil nakit ihtiyacın olsa bile değecek bir takas değil.
Hocam haklılık payınız var ama A serisine para verilmez yani. S ve Note serisi duruken gidip de kim A serisi bir telefona 12k verir ki. Çok gereksiz pahalı.

Hocam haklılık payınız var ama A serisine para verilmez yani. S ve Note serisi duruken gidip de kim A serisi bir telefona 12k verir ki. Çok gereksiz pahalı.
Maalesef ederleri o fiyatta değil evet. Ancak piyasada bu fiyata saçma sapan Xiaomiler alınacağına çok tercih edeni var. Yoksa ben de almışken S serisinden başka almama taraftarıyım.

Cevaplarınız için teşekkürler. Takas teklif eden arkadaş haliyle kafa kafaya istiyor. Ben yeni bir cihaz olmasından ötürü değerlendirmeye almıştım. Ama söylediklerinize göre hiç mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…