S21 FE'yi A54 ile takas etmek

Merhaba, bende 2024 Eylül ayına kadar garantisi olan 128 GB S21 FE mevcut. Ekranında ufak bir de çizik var, kasasında da ufak bir boya sökülmüş. 22 ay garantili kutulu faturalı bir A54 ile takas teklif eden biri var. O da 128 GB. Açıkçası biraz arada kaldım. A54'ün tasarımını beğeniyorum. Çok yeni bir cihaz olması benim için önemli. Fakat depolama biriminin ufs 2.0 olması biraz kafamı karıştırdı. Sizce mantıklı mı? Üstüne bir şeyler istemeli miyim?

S21 FE daha iyi bir cihaz. Senin yerinde olsam takas yapmazdım.

8K video çeksin çekmesin, S21 FE her ne kadar abisi S21'e nazaran kısılmış olsa da işlemcisi amiral bir işlemci olduğu için kendisini de amiral gemisi yapar. Telefonlarda tüm güç işlemciye ait, cihazı işlemci belirler. Orta segment bir işlemci yok, üst seviye işlemciyle donatılmış bir cihaz S21 FE. Ayrıca takas çok mantıksız.

Sırf güncel diye A54'e geçilmez. Kamera donanımından tut titreşim motoruna kadar fark var araaralarında.

Ağzınıza sağlık, gerçekten halla S ve A serisini birbirine denk görüyorlar. Halbuki alacakları A telefonun bir sene sonra performansı önemli ölçüde düşüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı