Çözüldü S21 güncelleme almadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

485258

Decipat
Her gün güncellemeyi kontrol ediyorum. Haberlere her gün yeni bir telefon güncellendi haberi düşüyor. Dün S21+ ile S21 FE aldı. Ama S21 almadı. Ağam bizimle eğleniyor galiba. Bu S21 modeli neden Android 13 almıyor arkadaş. Acaba almayacak mı diye şüphelenmeye başladım.

Çözüm
Basic modelleri üvey evlat görüyor Samsung nedenini ben de bilmiyorum, en az Plus almak lazım bana kalırsa hem özellik açısından daha fiyatına değiyor. :D
Umarım birkaç güne getirirler. Ayıp ediyor ama. A33 bile almış :D

Her gün güncellemeyi kontrol ediyorum. Haberlere her gün yeni bir telefon güncellendi haberi düşüyor. Dün S21+ ile S21 FE aldı. Ama S21 almadı. Ağam bizimle eğleniyor galiba. Bu S21 modeli neden Android 13 almıyor arkadaş. Acaba almayacak mı diye şüphelenmeye başladım.
Edit: 15 aralıkta güncelleme aldı sonunda.
Basic modelleri üvey evlat görüyor Samsung nedenini ben de bilmiyorum, en az Plus almak lazım bana kalırsa hem özellik açısından daha fiyatına değiyor. :D
Umarım birkaç güne getirirler. Ayıp ediyor ama. A33 bile almış :D

Edit: 15 aralıkta güncelleme aldı sonunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı