Root eskiden her konuda lazım oluyordu özelleştirme filan şimdi özelleştirilecek bir şey kalmadı. Hiç destek yok herhangi bir root ile yapilacak bir şey kalmadi eskiden ben oyunlarda hile yapmak icin kullanirdim simdi anti hile sistemi gibi hicbiri hile kaldirmiyor root atma derim Samsung Pass calismiyor ve onemli yazilimlarda oyle tekrar orijinal ve rootsuz olsan bile calismamaya devam ediyorlar bir kere bootloaderi acip kapatsanda ayni sekilde sisteme işleniyor cihazı modifiye ettiğin uygulama kaldiracaksan ADB komutlari var reklamsiz YouTube icin YouTube revanced var premium modlu APK'lar var mesela rootluk bir durum kalmadi ama siz bilirsiniz ben Note 20 Ultra vardi onu rootladim yapacak hiçbir şey bulamadim root ile. Yeniden orijinal ROM'u kurdum bootloaderi kilitledim Samsung Pass calismiyordu. Pişman oldum root attigima. Sonra cihazi takasda verip S21 aldim root atmadan kullanıyorum gereksiz 12 yıldır her cihaza root atar kullanirim hatta daha önce Xiaomi Redmi Note 10 Pro vardı rootlu kullanıyordum 20'nin üzerinde ROM vardı ondan ona geciyordum orada root gerekliydi ama bu cihazda root atmaya degecek bir ROM kernel vs yok.