S21 vs S21 FE vs A73

DavutQwx

Decapat
Daha fazla  
Ben telefonu normal ile yogun kullanın kişlerin arasindayım. Bataryası gunumu cikarsa yeter. Gunde 1 saat oynarim, PUBG gibi oyunlar degil S21 ve S21 FE batarya sıkıntı var diyorlar. S21, S21FE, A73 alsamda Dark modda kullanırım. S21 ve S21FE gerekirse 60 Hz alirim ama S21 hep 120 durmama özelligi var S21 veya S21FE sahibi olan kişiler varsa bana ekran suresini söylüyebilir mi ya da bunlarla hiç uraşmayip A73 alinabilir mi? Bir de telefonu 1 hafta falan kullaninca batarya kendini daha iyi durmaami getiriyormus o zaman kac saat ekran suresi aldiniz?

Ekran süresi kullanıma göre değişiklik gösterebilir yani net olarak şu kadar ekran süresi alırsın denilemez fakat bir S21 FE kullanıcısı olarak kendi kullanımımdan bahsedecek olursam hep mobil veri ile sosyal medya uygulamaları ve tarayıcı gibi uygulamalar ile ortalama 3-4 saat ekran süresi alıyorum. İşin içine konum ve Bluetooth girerse bu süre daha da düşüyor. Aynı kullanımı hep wifi ile yaparsam 5 saat civarı ekran süresi alıyorum. Ben genelde gün içerisinde iki kere şarj ediyorum.

Ekran süresi kullanıma göre değişiklik gösterebilir yani net olarak şu kadar ekran süresi alırsın denilemez fakat bir S21 FE kullanıcısı olarak kendi kullanımımdan bahsedecek olursam hep mobil veri ile sosyal medya uygulamaları ve tarayıcı gibi uygulamalar ile ortalama 3-4 saat ekran süresi alıyorum. İşin içine konum ve Bluetooth girerse bu süre daha da düşüyor. Aynı kullanımı hep Wi-Fi ile yaparsam 5 saat civarı ekran süresi alıyorum. Ben genelde gün içerisinde iki kere şarj ediyorum.

5 saate normal bir ekran suresi ama yine de az. Sen 120 Hz kullniyorsun bir de güç tasaruftamı kullaniyorsu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı