S21 vs S21 FE vs iPhone 11

WaseLL

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2020
Mesajlar
531
Çözümler
1
Performans olarak üstteki cihazların zaten beni üzmeyeceğini düşünüyorum ancak kullanım ömrü ve kamera benim için önemli bir kriter. Tavsiyeniz nedir? İkinci el olarak alacağım.
 
Android arayüzünden hoşlanıyorsanız S21 FE son zamanlarda çıkmış en iyi telefonlardan biri fiyatı için.
 
Fiyatlarını yazarsanız ona göre değerlendirme yapabiliriz. S21 FE içlerinden en iyisi ama S21 8K video kayıt edebiliyor, işinize yarar mı bilmem.
 
Performans olarak üstteki cihazların zaten beni üzmeyeceğini düşünüyorum ancak kullanım ömrü ve kamera benim için önemli bir kriter. Tavsiyeniz nedir? İkinci el olarak alacağım.
S21plus yurt dışı cihazım vardı cihaz mükemmel yurt içi almak hayalimdi ancak bütçem o zaman yetmedi ve imei atılmıyordu bende üstüne biraz ekleyip iphone 11 aldım iki cihazda mükemmel ancak fe serisinin boyut ve donanım olarak biraz altta kaldığını söyleyebilirim iphone hepsinden daha hızlı ancak samsungda normal bir android gibi değil o da çok iyi tüm cihazların bataryası mükemmel değil ancak s21 biraz daha iyi şaşıracaksın belki ama kamera olarak s21 yine daha iyi benim tavsiyem bütçen yeterse s21 alman.
 
Kamera olarak iPhone 11 hepsinden daha başarılı bir cihaz, S21 sağladığı diğer tüm avantajlardan dolayı.

İkinci el iPhone 11 almanı tavsiye ederim.

@Erenk1905 isimli üyenin dediği gibi bu saatten sonra sıfır iPhone 11 almak gereksiz bir masraf olabilir, kullanılmış ve iyi bir fiyata satın alabileceğiniz iPhone 11 gerçekten iyi olabilir.

iPhone 11 birçok Android cihazdan daha güçlüdür ama ekran kasa oranı biraz fazla, 720p gibi bir çözürnülük ile gelmesi kötü yanları ve evet 5G desteği yok.

Galaxy S21 kamera olarak iPhone 11 modelinin gerisinde kalıyor ama ekran ve daha taşınabilir bir cihaz olmasından dolayı tercih edilebilir.

Konu başlığındaki cihazları demo olarak denemeniz ve gereken kararı kendiniz vermeniz daha iyi olur, S21 FE modelini tavsiye etmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı