S21'den memnun musunuz?

Eskiden A3 2016 almıştım de 4 yıl kullanıp sonunda bir daha Samsung almam demiştim kendime. Şu an çok kararsızım ama ayrıca 11'e de 12.5k para çok geliyor.

A3 dediğiniz cihaz milattan kalma zaten elbette bir daha Samsung'a tövbe edersiniz. Yeni nesil cihazlarla karşılaştırma yapmalısın.

Eskiden A3 2016 almıştım de 4 yıl kullanıp sonunda bir daha samsung almam demiştim kendime. Şuan çok kararsızım ama ayrıca 11'e de 12.5k para çok geliyor.
A3 sanırım orta segment telefon, eskiden Samsung alan arkadaşlarımın da sövdüğünü duydum. Bildiğim kadarıyla eskiden kötüymüş. Şu an benim bir problemim yok, bir bayiden son Android sürümünü test edin, hoşunuza giderse alırsınız. Ben de iPhone 13'le S22 arasında kalmıştım sonra ikisi de parasına değmez diyip S21 almıştım :D

Hocam 3 ya da 4 tane konu açtınız galiba bununla alakalı. Eğer iPhone 11 alacaksanız ekranı kötü değil bunu belirteyim fakat fiyatını hak etmediği konusunda herkes hemfikirdir. Önceki konularda da belirtmiştik bunu. Eğer bütçenizi zorlamak istemiyorsanız S21 alın geçin. İkisi zaten arasında çok ekstrem farklar olan cihazlar değil. Yani ikisi de memnun edecektir eğer cebinizi zorlamak istemiyorsanız S21 alıp keyfinize bakın isterseniz artan paraya akıllı saat falan alırsınız set gibi olur daha mantıklı. Ayrıca A3 ile karşılaştırma yapmak bence de mantıklı olmaz.

A3 sanırım orta segment telefon, eskiden Samsung alan arkadaşlarımın da sövdüğünü duydum. Bildiğim kadarıyla eskiden kötüymüş. Şu an benim bir problemim yok, bir bayiden son Android sürümünü test edin, hoşunuza giderse alırsınız. Ben de iPhone 13'le S22 arasında kalmıştım sonra ikisi de parasına değmez diyip S21 almıştım :D
Hocam s21 aldınız mı? Veya iPhone 11? Ben de almayı düşünüyordum ve bu iki cihaz arasında kaldım ben de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı