S21FE ekran koruyucu önerisi

kopkeliekmek

Hectopat
Dostlar merhaba. S21FE kullanuyorum. Telefonun kamerasında yuvarlak şekilde boşluk olacak ve ekran gövde oranını düşürmeyecek ekranı tamamıyla kaplayan bir koruyucuya ihtiyacım var. Tabii parmak izini engellememesi gerekiyor. Bütçe abartılmadığı sürece önemli değil.

Dostlar merhaba. S21FE kullanuyorum. Telefonun kamerasında yuvarlak şekilde boşluk olacak ve ekran gövde oranını düşürmeyecek ekranı tamamıyla kaplayan bir koruyucuya ihtiyacım var. Tabii parmak izini engellememesi gerekiyor. Bütçe abartılmadığı sürece önemli değil.
Amazon.com.tr
Spigen önerecektim, ama şuan stoğu yok. Onun yerine Rhino Shield/JeTech tercih edin.

Amazon.com.tr
Spigen önerecektim, ama şu an stoku yok. Onun yerine Rhino Shield/JeTech tercih edin.

Rhino dediğiniz 400 küsur lira bütçe abartılmasın demiş.
Kamera açık kalsın istiyorsan telefoncularda kestirme camlar var gidiyorsun orada kesiyor kırılmazı istediğin gibi çıkıyor çevrendeki telefonculara sor hocam önce.

Rhino dediğiniz 400 küsur lira bütçe abartılmasın demiş.
Kamera açık kalsın istiyorsan telefoncularda kestirme camlar var gidiyorsun orada kesiyor kırılmazı istediğin gibi çıkıyor çevrendeki telefonculara sor hocam önce.
Telefoncudan alacağın cam telefonu ne kadar korur ?😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı