KUARK-FRIDAY 3 hazır sistem alınır mı?

envsvv

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iyi gunler bu hazir sistemi almayi dusunuyorum, sadece kasayi degistireceğim, sizce alınır mı? Ve bir de İtopya magazasina gitsem bu urunu oradan alabiliyor muyumdur acaba?

Merhaba iyi gunler bu hazir sistemi almayi dusunuyorum, sadece kasayi degistireceğim, sizce alınır mı? Ve bir de İtopya magazasina gitsem bu urunu oradan alabiliyor muyumdur acaba?

5 taksit peşin fiyatına geliyor alınır sistemde iyi

Aradim ama herhalde hafta sonu oldugu icin bakmiyorlar bende yarin gidicegim elim bosda donmek istemiyorum off
Bugün iş günü haftasonu ama yoğunluktan bakmamış olabilirler gün içinde tekrar 2-3 defa arayın açacaklardır, vatan gibi çalışıyolar onlarda muhtemelen toplarlar gidince, isteğiniz hazır sistem parçalarının stokların da olması lazım ama çağrı merkezini aramayı deneyin bir de.

Bugün iş günü hafta sonu ama yoğunluktan bakmamış olabilirler gün içinde tekrar 2-3 defa arayın açacaklardır, vatan gibi çalışıyolar onlarda muhtemelen toplarlar gidince, isteğiniz hazır sistem parçalarının stokların da olması lazım ama çağrı merkezini aramayı deneyin bir de.

Teşekkür ederim dediklerini yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı