S21FE vs A54 vs Realme GT2

Ayni sekilde dusunuyorum 5 saat yeterli normal bir insan icin fakat fiyati ciddi arttiya son 2 ayda 17 civarindaydi yanlis hatirlamiyorsam suan 22.5 civari herhalde.
Maalesef fiyatlar yerinde durmuyor. Daha birkaç ay önce 12k bütçeye S21 FE öneriyorduk. Şimdi 16,5k olmuş.
Hepsiburada'da Samsung Türkiye garantili 22,5k hocam.

Oyun oynayacak biri S22 almasın zaten.

Throttle ı kapatan bir ayar var galiba ısınsa da devam ediyor aynı kare hızıyla garip bir durum.

Ha bataryası kötü diye gidip S21 FE alınmaz asla.

FE serisi ele hoş gelmiyor plastik kasası falan hoş değil.
Samsung GN5 ve 8 Gen 1 varken yarım saat ekran süresi peşinde koşmam.

8Gen1'in verimsizliği değil de pilin 3700 mAh olması ve ekranın 5.9 inç dynamic AMOLED 2X gibi kontrast delisi olması da etki ediyor tabii.

Maalesef fiyatlar yerinde durmuyor. Daha birkaç ay önce 12k bütçeye S21 FE öneriyorduk. Şimdi 16,5k olmuş.

Hepsiburada'da Samsung Türkiye garantili 22,5k hocam.
Hepsiburadayı sevmiyorum asla internetten telefon alınmaz gibi bir his var hep içimde ondan hocam.

Throttle'ı kapatan bir ayar var galiba ısınsa da devam ediyor aynı kare hızıyla garip bir durum.
Graphite soğutma ve 8 Gen 1 ile throttle yemen kaçınılmaz hocam. Samsung tarafında en verimli çalıştığı kasa S22 Ultra'da bile hayvan gibi throttle yiyor.
20230821_002756.jpg

FE serisi ele hoş gelmiyor plastik kasası falan hoş değil.
Kesinlikle. Kamera havuzu bile plastik.
8 Gen 1'in verimsizliği değil de pilin 3700 mAh olması ve ekranın 5.9 inç Dynamic AMOLED 2X gibi kontrast delisi olması da etki ediyor tabii.
Exynos 2100 de çok verimli sanki. Normal kullanımda daha çok tüketiyor hatta.
S22, 4500 mAh olsa zaten kim verimli görürdük.
Ayrıca 8 Gen 1 tükettiği değerin hakkını verirken Exynos 2100 hakkını vermiyor. İkisinin de termal başarısı vasat ama 8 Gen 1 çok daha yüksek FPS'lerde oynatabiliyor.

Graphite soğutma ve 8 Gen 1 ile throttle yemen kaçınılmaz hocam. Samsung tarafında en verimli çalıştığı kasa S22 Ultra'da bile hayvan gibi throttle yiyor.

Tam burada işte ben telefondan oyun oynatmasını istemiyorum hocam ben oyunu PC'den oynarım bazen hiç oynamam ben elime aldığım zaman akıcılık beklerim telefondan hız beklerim 4K60 videoları rahat rahat çeksin isterim çoklu işlemlere yetişebilsin gibi isteklerim olur telefonda o yüzden throttle pek sorunum olmuyor :).
Ekleme yapayım ele tutuşu güzel olsun kamerada renk doğruluğu düzgün olsun sesi stereo olsun yüksek olsun falan o şekil oyun dışında her şey denebilir telefonda oyun oynamayı asosyallik görüyorum.

Tam burada işte ben telefondan oyun oynatmasını istemiyorum hocam ben oyunu PC'den oynarım bazen hiç oynamam ben elime aldığım zaman akıcılık beklerim telefondan hız beklerim 4K60 videoları rahat rahat çeksin isterim çoklu işlemlere yetişebilsin gibi isteklerim olur telefonda o yüzden throttle pek sorunum olmuyor :).
8 Gen 1'in video işlemesi diğer varyanti Exynos 2200'e göre çok daha başarılı hocam. ISOCELL GN5 ve 8 Gen 1 videoda sağlam iş çıkarıyor.
Oyun konusuna gelirsek telefondan oyun oynamak bence de mantıksız ama 8 Gen 1 ve Exynos 2100 kadar termal başarısı vasat olan yakın zamanda amiral gemisi SoC çıkmadı.
S22 Ultra'nın vapor chamber soğutma sistemine rağmen 48 dereceye ulaşmak mümkün.
Ekleme yapayım ele tutuşu güzel olsun kamerada renk doğruluğu düzgün olsun sesi stereo olsun yüksek olsun falan o şekil oyun dışında her şey denebilir telefonda oyun oynamayı asosyallik görüyorum.
Bence öyle demek abartı olur. Yeri geliyor ben de oynuyorum ama bilgisayar tadı vermiyor kesinlikle.
Mobil cihazlar her yere kolayca taşınabildiği için telefondan oyun oynamak ihtiyaca dönüşebiliyor.

Bence öyle demek abartı olur. Yeri geliyor ben de oynuyorum ama bilgisayar tadı vermiyor kesinlikle.
Mobil cihazlar her yere kolayca taşınabildiği için telefondan oyun oynamak ihtiyaca dönüşebiliyor.

Soltaire falan 2D oyunlar bir şey bekelrken oynanıyor ama PUBG CoD genshin falan alakam olmadığı şeyler benim ondan yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı