S21FE vs S20 Ultra vs XS Max

Bütçe
12000
Aynı One UI'ı kullanıyor? Ne gibi farklılıklar var söyle bakalım.

Yazılımlarda optimizasyon diye birşey vardır. Şöyle basitce bir X servisi bir A donanımında 50 mAh pil harcarken B donanımında 80 mAh pil harcayabilir. Ben pil üzerinden gittim bu işlemci kullanması ram haritalaması bir çok şeyde değişebilir. Firmalar ne yapar En üst modelinden en alt modeline doğru optimizasyon yapar. Çünkü ucuz olan cihazını geri plana atar.

Bu yüzden iki telefon aynı şekilde optimize edilmemiştir.

Hocam o kadar iyi bir geliştiricisiniz ki, Redmi Note 10 Pro ile aynı özelliklere sahip olan bir telefonu S21 FE yerine öneriyorsunuz ve bununla kalmayıp Redmi Note 12 Pro'nun TR'deki versiyonunun farklı olduğunu bilmiyorsunuz. 2 kod yazmakla geliştirici olunmuyor. İyi forumlar dilerim size.
Gentos relax. Yurt dışı versiyonu 10 pro ile aynı özelliklere sahip değil. Benim elime en son 5G versiyonu geçmişti piyasaya daha çıkmadan. Bütçesine uygun gayet akıcı iyi bir telefon bu yüzden önerdim ki onunda fiyatları artmış. Bu fiyatlara gidip ikinci el ne olduğu belli olmayan bir telefon alacağına pırıl pırıl paketinden kendi eliyle açtığı telefonu olabilir. Zaten bütçesi olsa gidip bu telefonu önerecek halim yok. Neyse forumu kirletiyoruz. İyi forumlar dilerim size.

Son düzenleme:
Hepsini 2.el olarak düşünüyorum. 12-13 bin kadar bütçem var xsmax iOS 17'den sonra güncelleme almayacağı için arka planda oyun oynamayacağım sadece sosyal medya kullanıyorum. S20 Ultra işlemciden dolayı biraz korkutuyor, tecrübeli arkadaşların yardımını almak isterim.
S21 Fe daha iyi olur

Bende haftalardır S20FE, S21FE, A73 arasındaydim S21FE alacağım temiz ikinci el. İleriye dönük cihaz 4 güncelleme alacak, işlemcisi de hizli iyi 750k AnTuTu puani var, kamerası daha güncel, fazla oyun oynamam zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı