Hocam onu açmayın bence gerek yok batarya kötü zaten %100 dolsun bari.Yok ben iyileştirilmiş pil şarjını açtım %85'ten itibaren böyle.
Bataryası bu kadar kötüyken geri kalan özelliklerin pek önemi kalmıyor.Hayır. Batarya performansı olarak diyebilirsiniz ama en kötü S serisi demek haksızlık maalesef.
S22'nin genel batarya sorunu hocam.Yok ben iyileştirilmiş pil şarjını açtım %85'ten itibaren böyle.
AoD ve iyileştirilmiş pil şarjını kapatın.Yok ben iyileştirilmiş pil şarjını açtım %85'ten itibaren böyle.
Samsung S22’nin zaten batarya performansı kötü. Ayrıyeten 120Hz kullanıyorsunuz. Günlük kullanım için 60Hz gayet yeterli.Telefonumu karma (Instagram, Chrome, WhatsApp, TikTok karışık) şekilde kullandım. Sonra ekran sürem ile şarjıma baktım 3 dakikada %1 şarj gitmiş. Sizce normal mi?
Ekran: 120Hz.
Karanlık mod açık.
Kötü derken hani 2 saat içerisinde bitmiyor ya 1 günü geçiyor. Gidipte oyun oynarsanız bilemem oyun oynarken bitiyor desem doğru da normal kullanım yeterli bir bataryası var benceBataryası bu kadar kötüyken geri kalan özelliklerin pek önemi kalmıyor.
5 saat yapar. Ortalamada
AoD dediğiniz Always On Display ise ben kapatmıştım.S22'nin genel batarya sorunu hocam.
AoD ve iyileştirilmiş pil şarjını kapatın.
S22 için alışıldık bir durum.Sizce iyi mi?
Şimdi anormalleşmeye başladı işte.AoD dediğiniz Always On Display ise ben kapatmıştım.
Ama ben son şarjdan itibaren öyle gitti demedim ki size, ben sabah telefonu açarım. Hiç ekranı kilitlemem. Aralıksız kullanırım.S22 için alışıldık bir durum.
Şimdi anormalleşmeye başladı işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.