S22 alınır mı?

Maalesef ülkemizde secenek bayağı az o yuzden yoksa sevdigim bir marka degil iPhone. Huawei de Google destegi yok asil sorun bu benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya olarak amiral gemisi modeller orta seviye ve orta üst segment cihazlar kadar batarya ömrü sunmuyor bu da gayet normal bir model. Amiral gemisi tarafında çok çok iyi batarya ömrü sunan cihazlar diğer segmentler kadar fazla değil.

Oyun optimizasyon yazılımı (GOG) ile uygulamaları yavaşlattigini Samsung bizzat kendi kabul etti hala komplo teorileri diyorsun, şu Samsung fanboyluğundan ve sevdasından vazgeçin artık.
Valla kardeşimde S8 Plus kullanıyor yavaşladığı falan yok. Hala akıcı. Ben 4-5 ay önce A7 2018 kullandım 1-2 ay o da orta segment ve eski bir telefon olmasına rağmen akıcıydı. Hatta bi arkadaşımda Galaxy S6 var o bile akıcı. Oyun optimizasyon yazılımının bir tık işlemciyi yavaşlattığı doğru ama bu iyi bir şey. İşlemci ısınıp oyun performansı bu sayede birden düşmüyor. Örnek veiyorum bazı çok ağır oyunlara 60 FPS ile giriyorsun sonra ısınmadan dolayı FPS diğer markalarda 20lere gidip gelebiliyor ama GOS sayesinde oyuna 40 FPS ile başlayıp ısınma minimumda tutulup oyunu stabil oynuyorsun. Özellikle Genshin Impact, Fortnite gibi ağır oyunlarda çok işe yarar bir hizmet. Benim bildiğim Samsung'un da kabul ettiği olay bu. Şu an Samsung kullanıyorum ama Samsung fanboyu değilim ama sevmiyorda değilim. Sadece 10 bin liraya kadar en F/P telefonlar Samsung'da. Şahsen alım gücü yüksek olsa veya daha fazla param olsa Iphone kullanırdım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı