S22 alınır mı?

Ayrıca kasıtlı telefonu yavaşlatıyor gibi komple teorilerini de bırakın.
Orta segmentte oyun tarafında sorun var hocam.
Elimde 2 senedir A70 var ve ilk güne kıyasla şimdiki oyun performansı arasında fark olduğunu söyleyebilirim.

Bir de GOS mevzusu var, oyun oynarken sıcaklık ve FPS'e göre ayar çekiyor ve ona göre performans sunuyor, uygulama silindiğinde ise cihaz dâhâ fazla ısınıyor ve oynak FPS değeri sunuyor.
Oyun oynayan birisi için mi
İşinizi görür ama günü kurtarır mı bilmiyorum.

@T21 Sebep?
Bir de GOS mevzusu var, oyun oynarken sıcaklık ve FPS'e göre ayar çekiyor ve ona göre performans sunuyor, uygulama silindiğinde ise cihaz dâhâ fazla ısınıyor ve oynak FPS değeri sunuyor.
Devasa fark olmuyor GOS off ve on olduğunda. Bu ısınma ve güç tüketimi engellemeye yönelik bir durum zaten.

Orta segmentte oyun tarafında sorun var hocam.
Elimde 2 senedir A70 var ve ilk güne kıyasla şimdiki oyun performansı arasında fark olduğunu söyleyebilirim.
Adreno 612 oyun için yeterli bir GPU değil zaten. Isınma değerlenir nasıl?

Devasa fark olmuyor GOS off ve on olduğunda. Bu ısınma ve güç tüketimi engellemeye yönelik bir durum zaten.

Adreno 612 oyun için yeterli bir GPU değil zaten. Isınma değerlenir nasıl?
İyi oyun oynarken ısınınca 42-44 oluyor. 42 üzerine çıkınca telefon, işlemcinin gücünü kısarak işlemciyi soğutuyor.
GOS farkı hissediliyor hocam, off olunca dâhâ sıcak çalışıyor.

Üst seviye modellerde durumlar nasıl peki?
S20 FE veya S21 FE alsam oyun oynarken üzer mi?

GOS farkı hissediliyor hocam, off olunca dâhâ sıcak çalışıyor.
Ben FPS farkından bahsediyorum. Isınma olarak zaten hissediliyor. Sıcaklık değerlerin normal.
S20 FE veya S21 FE alsam oyun oynarken üzer mi?
FPS limiti vardı. Artık GOS kapatılabiliyor. Sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Exynos modelleri thermal olarak Snapdragon modelleri kadar kararlı değil onu da belirteyim.

Ben FPS farkından bahsediyorum. Isınma olarak zaten hissediliyor. Sıcaklık değerlerin normal.

FPS limiti vardı. Artık GOS kapatılabiliyor. Sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Güçsüz bir işlemci.
Atıyorum bir oyunda makine soğuk iken 40 FPS veriyorsa, yüksek sıcaklıkta 35 FPS vermeye çalışıyor makine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı