S22 alınır mı?

Hocam alınır mı? Yani?

Günde 1 kez şarj ediyorum çok kurcalarsam belki gün içerisinde şarja takarım ama gece en kötü yüzde 60 ile yatıyorum. Hız kamera konusunda güzel gerçekten, ısınma olayı evet var özellikle 8K video kaydederken veya fotoğraflar çekerken cihaz ısınabiliyor, şimdiye kadar oyun oynamadım ama eminim iyi performansı vardır. Kısaca güzel cihaz şahsen memnunum ama başka yorumlara da bakmanı öneririm ama pil süresini çok gömüyorlar abartıyorlar sen kullanana sor kullanmayana değil.

Teşekkür ederim hocam bu arada doğum gününüz kutlu olsun.

Alınmaz. 0 S21 FE ya da ikinci el S21 almanı tavsiye ederim.

Hocam niye alınmaz? Beğendiğiniz veya beğenmediğiniz özellikler neler?

Hocam cihaz 8 gen 1'den dolayı kamerada 5dk ve üzeri kullanımda fırın gibi oluyor. Mobil veride 4-4, 5 saat ekran süresi veriyor. Hem pil hem de ısınma gibi noktalarda sorun çıkaran bir cihaz. Fiyatının artmaması ve cihaza talep olmaması cihazın sorunlu olduğunu fazlası ile kanıtlıyor. Dertsiz başına dert almak istiyorsan S22 al.

Hocam peki 18.400₺ alabileceğim farklı bir telefon veya başka bir model var mı? Sizin önerebileceğiniz.

Uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…