Oyun oynarsan GT 2 al.
Hocam öyle aman aman oyun oynamıyorum. Yolculuk yapacağım zaman veya il dışında olduğum zaman oynuyorum oyun.
Oyun oynarsan GT 2 al.
Hocam öyle aman aman oyun oynamıyorum. Yolculuk yapacağım zaman veya il dışında olduğum zaman oynuyorum oyun.
O halde S21 FE alabilirsiniz, daha az ekran süresi almayı kabul edersen S22 daha iyi kesinlikle.Hocam öyle aman aman oyun oynamıyorum. Yolculuk yapacağım zaman veya il dışında olduğum zaman oynuyorum oyun.
Exynos işlemcili telefon alınmaz 5k bütçe arttırmalı.Oyun oynarsan GT 2 al.
Aradaki fiyat farkını sen vereceksin sanırım?
Exynos 2100 sıkıntılı bir işlemci değil. 5K ver o zaman, bilip bilmeden bu kadar rahat konuşmamalısın.Exynos işlemcili telefon alınmaz 5k bütçe arttırmalı.
O halde S21 FE alabilirsiniz, daha az ekran süresi almayı kabul edersen S22 daha iyi kesinlikle.
Batarya 3700 mAhbataryasi 3000MAH biraz az ama normal oyunlarda gundelikte sıkıntı cikarmaz.
Hocam hiç kullandınız mı tavsiyeyi verirken ?samsung s22nin pili yarim güne bile gitmiyor.
Ekran süresi konusundaki eleştiriler pek doğru değil hocam.S21 FE alın S23'ün bile ekran süresi sıkıntılı S22 zaten tam bir rezalet.
Hocam alınır mı yani?Batarya 3700 mAh
Hocam hiç kullandınız mı tavsiyeyi verirken ?
Ekran süresi konusundaki eleştiriler pek doğru değil hocam.
Alınmaz hocam pişman olursunuz.Hocam alınır mı yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.