S22 alınır mı?

Bazı programlar ile Play Store kurulumu gerçekleştirilebiliyor, mesela GSpace

Hocam ne aldınız

S22 alın hocam.
Çok daha iyi bir malzeme kalitesi,daha iyi bir ekran,daha iyi bir kamera,daha premium bir telefon S22.Ayrıca S21 FE de çok sık throttle yiyen bir telefon.Hatta stabil olmadığı için çoğu yerde kısıyor kendisi.Bataryasını youtubedeki testlere bakarak anlayabilirsiniz sizin için yeterli mi değil mi.S22 Isınıyor deyip S21 FE öneriyorlar.
Sadece S22 min malzemesi ısıyı gereğinden fazla iletiyor.Telefonda 8 gen 1 verimsiz ama güçlü bir işlemci var o yüzden bataryası düşük seviyede.
Isınma da telefon için problem oluşturabilecek seviyede değil.
Ayrıyeten tüm exynos islemciler çöp değil,güzel işlemciler de var kesinlikle.
Eğer bataryası yeterliyse sizin için kesinlikle S22.
Şunu da ekleyeyim hocam evet kamerada ısınan bir telefon fakat zaten 4k 60 FPS 8k 60 FPS gibi modlar oyunlardan çok daha fazla enerji harcıyor.

İyi konuştunuz hocam çoğu kişi rezalet telefonlar önermiş.

Isinma abartıldığı kadar olmuyor. @Reelio cihazın sahibi, deneyimlerini anlatır isterseniz. Kamerada anormal ısınma gibi bir konu söz konusu değil.

S21 FE yi 1 gün kullandım. Bahsettiğin ısınmayı bir kez olsun yaşamadım. Oyun olayında sadece S21 FE değil çoğu Samsung amiral gemisi gos ya da başka unsurlardan dolayı çok iyi performans sunmuyor zaten. Oyuna bakıpta S21 FE yi yerden yere vurmakta doğru bir bakış açısı değil. S21 FE ile defalarca fotoğraf çektim. Cihazda ısınma ile karşılaşmadım. Aynı senaryoda S22 fırın gibi oldu. S21 FE ile mobil veride 120Hz kullanımında 5,5 saat ekran süresi aldım. Aynı senaryoda S22'nin vereceği süre 4-4, 5 saattir. Sırf rezalet batarya için bile S22 alınmamalı.

S22 aldım hocam nerdeyse 1 ay olacak, çok memnumum.
4-5 dakika video çekip CPU Monitor adlı uygulama üzerinden CPU sıcaklığını ölcebilir misiniz? Elimize kesin bir veri geçsin. Isiniyor diyorlar, siz de aksini kanıtlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…