Play store önemli hocam.Hocam google play sizin için önemliyse Xiaomi, değilse Huawei öneririm.
Huawei olarak Nova 11, bütçe artarsa Nova 11 Pro güzel duruyor. Ikisi de 8GB RAM, 256GB hafızaspya sahip.
Play store önemli hocam.Hocam google play sizin için önemliyse Xiaomi, değilse Huawei öneririm.
Huawei olarak Nova 11, bütçe artarsa Nova 11 Pro güzel duruyor. Ikisi de 8GB RAM, 256GB hafızaspya sahip.
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Telefonumu değiştirmeyi planlıyorum. Şu anki kullandığım telefonum A21s kasmaya ve depolamanın yetmediğini fark etmeye başladım ve Samsung S22 almayı düşündüm. Almadan size danışmak istedim. Şu anki bütçem: 18.800. Bu fiyata S22'den başka bir telefon alınır mı? Yoksa S22 güzel bir seçenek mi
Hocam ne aldınızÖncelikle merhaba arkadaşlar. Telefonumu değiştirmeyi planlıyorum. Şu anki kullandığım telefonum A21s kasmaya ve depolamanın yetmediğini fark etmeye başladım ve Samsung S22 almayı düşündüm. Almadan size danışmak istedim. Şu anki bütçem: 18.800. Bu fiyata S22'den başka bir telefon alınır mı? Yoksa S22 güzel bir seçenek mi?
İyi konuştunuz hocam çoğu kişi rezalet telefonlar önermiş.S22 alın hocam.
Çok daha iyi bir malzeme kalitesi,daha iyi bir ekran,daha iyi bir kamera,daha premium bir telefon S22.Ayrıca S21 FE de çok sık throttle yiyen bir telefon.Bataryasını youtubedeki testlere bakarak anlayabilirsiniz sizin için yeterli mi değil mi.S22 Isınıyor deyip S21 FE öneriyorlar.
Sadece S22 min malzemesi ısıyı gereğinden fazla iletiyor.Telefonda 8 gen 1 verimsiz ama güçlü bir işlemci var o yüzden bataryası düşük seviyede.
Isınma da telefon için problem oluşturabilecek seviyede değil.
Ayrıyeten tüm exynos islemciler çöp değil,güzel işlemciler de var kesinlikle.
S22 alın hocam.
Çok daha iyi bir malzeme kalitesi, daha iyi bir ekran, daha iyi bir kamera, daha premium bir telefon s22.ayrıca S21 FE de çok sık throttle yiyen bir telefon. Hatta stabil olmadığı için çoğu yerde kısıyor kendisi. Bataryasını YouTube'deki testlere bakarak anlayabilirsiniz sizin için yeterli mi değil mi? S22 ısınıyor deyip S21 FE öneriyorlar.
Sadece S22min malzemesi ısıyı gereğinden fazla iletiyor. Telefonda 8 gen 1 verimsiz ama güçlü bir işlemci var o yüzden bataryası düşük seviyede.
Isınma da telefon için problem oluşturabilecek seviyede değil.
Ayrıyeten tüm Exynos islemciler çöp değil, güzel işlemciler de var kesinlikle.
Eğer bataryası yeterliyse sizin için kesinlikle s22.
Şunu da ekleyeyim hocam evet kamerada ısınan bir telefon fakat zaten 4K 60 FPS 8K 60 FPS gibi modlar oyunlardan çok daha fazla enerji harcıyor.
S22 aldım hocam nerdeyse 1 ay olacak, çok memnumum.Hocam ne aldınız
4-5 dakika video çekip CPU Monitor adlı uygulama üzerinden CPU sıcaklığını ölcebilir misiniz? Elimize kesin bir veri geçsin. Isiniyor diyorlar, siz de aksini kanıtlayın.S22 aldım hocam nerdeyse 1 ay olacak, çok memnumum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.