S22 alınır mı?

Cihazı eğer ki gerçekten zorlarsan ısınıyor ama beni ısınması 1 -2 kere rahatsız etmiştir. Siz tam olarak ne için kullanıcaksınız cihazı? Eğer ki oyun içinse cihaz ısınıyor ve pili bitiyor diyebilirim ama gündelik kullanım için gayet iyi bir cihaz.
S21 kullanıcısıyım ve ben konu sahibi değilim. S22 ısınıyor diye bir ön yargı var. Isindigi doğru ama abartıyorlar. Ben de S22 kullanıcılarından bilgi alıyorum, haklılar mi diye 🙂 Teşekkürler bilgi için.

Cihazı eğer ki gerçekten zorlarsan ısınıyor ama beni ısınması 1 -2 kere rahatsız etmiştir. Siz tam olarak ne için kullanıcaksınız cihazı? Eğer ki oyun içinse cihaz ısınıyor ve pili bitiyor diyebilirim ama gündelik kullanım için gayet iyi bir cihaz.

Çok oyun oynanan bir insan değilim ama arada oynuyorum. Genelde sosyal medya daha çok. Snapdragon işlemci olduğu için tercih etmeyi düşünmüştüm. Çok ısınıyorsa biraz korkutuyor.

A14 Bionic bile daha avantajlı ne anlamda 13 Pro ile denk görüyorsunuz?
Dostum, oncelikle S22'nin throttle yemis hali bile iPhone 12'den daha kararli calisiyor bunu belirteyim. Kendim de iPhone 12 kullaniyorum zaten. Kamera, amiral gemisi deneyimi ve panel konusunda 13 Pro ayarinda bir cihaz, zira bu yazdiklarimda 13'den daha onde.

Çok oyun oynanan bir insan değilim ama arada oynuyorum. Genelde sosyal medya daha çok. Snapdragon işlemci olduğu için tercih etmeyi düşünmüştüm. Çok ısınıyorsa biraz korkutuyor.

Gündelik kullanımda bence ısınmıyor(biraz da ortama bağlı yani ortam 40 derece ise cihazda ısınır) çoğu oyunu da idare eder yani şunu söylemezsiniz diye düşünüyorum "ya bir oyun keyfimiz vardı bune ya " vb cümleler kullanmazsınız diye düşünüyorum.

Gündelik kullanımda bence ısınmıyor(biraz da ortama bağlı yani ortam 40 derece ise cihazda ısınır) çoğu oyunu da idare eder yani şunu söylemezsiniz diye düşünüyorum "ya bir oyun keyfimiz vardı bune ya " vb cümleler kullanmazsınız diye düşünüyorum.

Acaba bir daha ne zaman zam gelir 😂😂.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı