S22 alınır mı?

Bütçe
20000
Sen bence avukat olmak isteyip olamayanlardansın. Çünkü her iki kelimenden biri savunmak diğeri ise şahıs. Fotoğraf attım bak 40 derece çıkmış.

Sen bence avukat olmak isteyip olamayanlardansın. Çünkü her iki kelimenden biri savunmak diğeri ise şahıs. Fotoğraf attım bak 40 derece çıkmış.

Kaç dk kullandın? 30 sn? 1dk? Türkçe yazmışım oraya. 5dk ve üzeri kullanım diye. Sizin gibi samsunga gönül veren insanlarla tartışmak istemiyorum. S22'yi emin olun sizden başka biri savunmaz.

Kaç dk kullandın? 30 sn? 1dk? Türkçe yazmışım oraya. 5dk ve üzeri kullanım diye. Sizin gibi samsunga gönül veren insanlarla tartışmak istemiyorum. S22'yi emin olun sizden başka biri savunmaz.

Adamlar kanıtını sundu. Yanıt veremeyince böyle mi oluyor?

Sizden başka da bu kadar nefret eden görmedim. S21'den bile daha az ısınmış. Ve 46'yı güneşin altında gördüğünü söylüyorum.
S22 ss'inde video bitiş tarihi 12.39. CPU sıcaklığı ss'i de 12.39'da alınmış. SM - S901E yani S22 cihaz olduğu da doğru. Uygulamadaki CPU verilerinden de 8 Gen 1 olduğu da bir kez daha doğrulandı.
UHD ve 5 dakika. Ss tamamen doğru kısaca.
Neyini beğenmediğinizi anlayamıyorum. Size S22 kullanan biri kanıtladı.

5:05 dakika cekmis ya.

Fotoğrafa bakarsan görürsün, 5 dakika 5 saniye 4k 60Fps video çekilmiş, sırf sen göresin diye attım onu da.

Videoyu bitirmeden aldım ekran görüntüsünü, kapattıktan sonra almış demesin diye.

Videoyu bitirmeden aldım ekran görüntüsünü, kapattıktan sonra almış demesin diye.
Kapattiktan 30 saniye sonra da ayni sicakligi koruyor zaten. Geç alsanız da pek sorun yok. Video detaylarindaki saat video bitiş tarihi olduğu için ss ile uyuyor. Onu inkar edemez.

Kapattiktan 30 saniye sonra da ayni sicakligi koruyor zaten. Geç alsanız da pek sorun yok. Video detaylarindaki saat video bitiş tarihi olduğu için ss ile uyuyor. Onu inkar edemez.
Mahkemeye delil sunuyoruz sanki. Sırf bahane bulmasın diye detaylı almaya çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…