S22 alınır mı?

Bütçe
20000
E ne var bunda? YouTuber falan değilim ne yapacaktım yani? Telefonla film falan mı çekmeye çalışacaktım? Sen her gün saatlerce video mu çekiyorsun telefonla?

S22 ile 1dk 4K video, 30'a yakın fotoğraf çektim. Nereden baksan 5dakikalık bir kullanımım oldu. Şu senaryoda cihaz fırın gibi oldu. Elimden S21 FE dahil bir sürü cihaz geçti. Böyle bir senaryoda fırın gibi olan bir cihaz ilk defa gördüm. Isınmadan dolayı S22 alıp iade eden bir sürü insan var. Bu konuda artık tartışmak istemiyorum. Ben ne kadar size işin doğrusunu anlatsamda sizdeki S22 hayranlığını kırmam mümkün değil.

S22 ile 1dk 4K video, 30'a yakın fotoğraf çektim. Nereden baksan 5dakikalık bir kullanımım oldu. Şu senaryoda cihaz fırın gibi oldu. Elimden S21 FE dahil bir sürü cihaz geçti. Böyle bir senaryoda fırın gibi olan bir cihaz ilk defa gördüm. Isınmadan dolayı S22 alıp iade eden bir sürü insan var. Bu konuda artık tartışmak istemiyorum. Ben ne kadar size işin doğrusunu anlatsamda sizdeki S22 hayranlığını kırmam mümkün değil.
Bende neden olmuyor peki? Açıklayabilecek misin? Hala hayranlık falan filan diyorsun. Ben telefona hayran değilim, canım istediğinde yeni çıkanını alırım. Telefonun savunulacak bir tarafı yok çünkü kusursuz değil. Ben telefona dört dörtlük demiyorum, sadece sen çok abartıyorsun. Bütün olay bundan ibaret.

Bir yıldır kullanıyorum, ısınma sorunu yok. Oyun oynayan biri değilim günü rahatlıkla çıkarıyorum. Oyun oynanacak bir telefon değil onu belirteyim.
Hayır! S22' nin oyun performansı mükemmele yakın hocam.

Bende neden olmuyor peki? Açıklayabilecek misin? Hala hayranlık falan filan diyorsun. Ben telefona hayran değilim, canım istediğinde yeni çıkanını alırım. Telefonun savunulacak bir tarafı yok çünkü kusursuz değil. Ben telefona dört dörtlük demiyorum, sadece

Hocam bende bunu anlamıyorum zaten:) Biz hayran olsak burada S22'yi savunsak ne olacak Samsung babamın şirketimi para mı kazanıyoruz bu işten? Biz birer müşteriyiz ve bütçe için en uygun telefonu önermeye çalışıyoruz ki pişman olmayalım, olmasınlar. Bir telefon fotoğraf çekerken ısınıyorsa kötüdür olayı nereden çıktı onu da anlamadım zaten. İstersek başka telefon da önerebiliriz veya başka telefonda kullanabiliriz ama bir telefon hem bütçeye uyuyor hem de iyi ise fotoğraf çekerken ısınıyor diye bu telefon kötü demeyiz. Biz işimize geleni almaya çalışan birer müşteriyiz o kadar.

Hayır! S22' nin oyun performansı mükemmele yakın hocam.
Yok o anlamda yazmamıştım, telefona yazık olur anlamında yazmak istemiştim. Oyun oynamak için nedense orta segment ve yüksek batarya kapasiteli telefonları uygun görüyorum.

Beğenmediğim nokta hikaye anlatman. S22 kullanıp da senden başka bataryasından memnun olan görmedim. 4, 5G kullanıp eve yüzde 20 ile geliyorsan demek ki sadece tarayıcı kullanıyorsun. Sadece tarayıcı kullanımı için S22 almanın bir mantığı yok.

Bırak artık şu Apple fanboyluğunu yahu. Adam kullandım diyor neden yalan söylesin?

Ekran kötü oluyor (iPhone 11), bir şey yok renkleri doğru gösteriyor en azından diyorsun. Kamerada cihaz "sözde" ısınıyor. Yerle yeksan ediyorsun cihazı. Şu hayatta senden daha büyük Apple fanboyu 1 tane falan görmüşümdür.

Yok o anlamda yazmamıştım, telefona yazık olur anlamında yazmak istemiştim. Oyun oynamak için nedense orta segment ve yüksek batarya kapasiteli telefonları uygun görüyorum.
6000mha değilmi bayaryasi benmi yanlış hatirliyorum? ztn işlemci snapdragon un yuksek segment cpu su.

Ekran kötü oluyor (iPhone 11), bir şey yok renkleri doğru gösteriyor en azından diyorsun. Kamerada cihaz "sözde" ısınıyor. Yerle yeksan ediyorsun cihazı. Şu hayatta senden daha büyük Apple fanboyu 1 tane falan görmüşümdür.
Anormal olan kamerada ısınması değil, S22'ye kamerada ısınıyor diyip S21 FE önermesi.
5 dakikalık 4K 60 fps video çekimi sonrası aynı işlemciyi kullanan S21 cihazım:
Screenshot_20230801_172608_Cpu Monitor.jpg

S21, kamera çerçevesi metalken S21 FE plastik. S22 yapısı gereği ısıyı dışarı atıyor. S21'de de metal çerçeve bu görevi görüyor. S21 FE'de ise ısının dışarı atılabileceği hiçbir yol yok. Bu sebepten S21 FE ısınmıyor gibi geliyor.
Ve bu durum batarya için çok zararlı. Isiyi içeride tutmak sağlıklı bir durum değil.
S22 kullanıcısı olan üyelerin bu testte 47 derece paylaştıklarını gördük. Yani aralarında bir fark yok.
Batarya testlerinde de S22, S21 FE'den daha başarılı sonuçlar veriyor.
Kabaca S22 varken S21 FE almak akla mantığa sığmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı