S22 alınır mı?

Bütçe
20000

O programın doğru ölçtüğünü nereden bileceğim? Belki hatalı ölçüyor. YouTube'da cihaz sıcaklığını ölçen özel aygıtlar var. Onunla ölçüp atsa saygı duyardım. Kıytırık bir programla kanıt sundun. Bende bir dünya kanıt sundum.

Siz biraz soğuk bir yerdesiniz sanırım hocam. Burası 33-34 dereceden aşağı olmadığından telefonu alsan 36 derece zaten.

Mesajı atan adam kanıtını atmış mi? Bu kadar mı düşünemiyorsunuz anlamıyorum ki.
Dostum elektronik eşya biraz şans işi. Bir parti sorunlu gelir diğer parti revize edilmiş gelir. Elbette sorun yaşayan vardır. Herkesin satın aldığı cihazdan beklentisi farklı çünkü. Bilinçli tüketici olmak alacağın cihazı ne doğrultuda kullanacağını ve hangi senaryoda kullanacağını bilmektir. Kategori ve marka fark etmeksizin bu böyledir. Ben diyorum ki bendeki cihaz sorunsuz, eğer sorun olsaydı yazardım ve neden yazmayayım ki. Arkadaş inatla inanmıyor ve savunmakla suçluyor beni. Yalan mı söyleyeyim yani. Samsung bana para verip yorum yaptırtmıyor. Akıllı saatini de kullanıyorum mesela aynı şeyi akıllı saat için söylemem çünkü gerçekten memnun etmiyor beni.

Yahu sen sorunlu musun? Adam akıllı 1 tane bile kanıt atamadın. Keşke forumda olmasak da güzel güzel anlatsam bazı şeyleri.

Yahu sen sorunlu musun? Adamakıllı 1 tane bile kanıt atamadın. Keşke forumda olmasak da güzel güzel anlatsam bazı şeyleri.

Sorunlu olan sen ve senin gibi sorunları olan bir cihazı savunanlar. 8 gen 1'in ısınma ve verimlilik konusunda vukuatlı olduğu herkes tarafından kabul görmüşken bu işlemciye sahip cihazı babanızın malı gibi savunuyorsunuz.

@matadoria

Kusura bakmayin, ugrastiriyoruz ama CPU-Z’den de bakabilir misiniz?
Oyle olmasinin mumkunati yok cunku direkt SoC uzerindeki sensorlerden aliyor bilgiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…