4 adam sana bütün kanıtları sunuyor ve sen de sadece bu adamın videosunu mu atıyorsun? Adam kanıt vermemiş çünkü sadece konuşmuş. Biz kanıt da sunduk.
4 adam sana bütün kanıtları sunuyor ve sen de sadece bu adamın videosunu mu atıyorsun? Adam kanıt vermemiş çünkü sadece konuşmuş. Biz kanıt da sunduk.
Mesajı atan adam kanıtını atmış mi? Bu kadar mı düşünemiyorsunuz anlamıyorum ki.
Sizin gibi fanboylarla uğraşmaya değmez. 8 gen 1'li sorunlu bir cihazı savunacak kadar akıl tutulması yaşıyorsunuz. Samsung'un fanları ile uğraşılmaz. Bir kez daha anlamış oldum.![]()
Sizden başka da bu kadar nefret eden görmedim. S21'den bile daha az ısınmış. Ve 46'yı güneşin altında gördüğünü söylüyorum.
S22 SS'inde video bitiş tarihi 12.39. CPU sıcaklığı SS'i de 12.39'da alınmış. Sm - S901e yani S22 cihaz olduğu da doğru. Uygulamadaki CPU verilerinden de 8 gen 1 olduğu da bir kez daha doğrulandı.
UHD ve 5 dakika. SS tamamen doğru kısaca.
Neyini beğenmediğinizi anlayamıyorum. Size S22 kullanan biri kanıtladı.
Siz biraz soğuk bir yerdesiniz sanırım hocam. Burası 33-34 dereceden aşağı olmadığından telefonu alsan 36 derece zaten.Senle baş edemeyeceğiz anlaşılan. Hiç objektif değilsin çünkü. 1983 doğumluyum diyorsun, benden 10 yaş büyüksün. Bu yaştaki birisi nasıl böyle düşünce yapısına sahip olur anlamıyorum. Yada gerçekten çocuksun bilemiyorum. Sen neden böylesin anlatır mısın? Daha ne yapmam gerekiyor, bendeki telefon gerçekten sorunsuz ve ısınma problemi yok. Başkasındakini bilemem. Geçen sene Temmuz ayında satın aldım. Video atıyorsun video 10 ay öncesine ait. Bu telefon kaç kere güncelleme aldı haberin var mı? Gerçi ben aldığımdan beri sorun yaşamadım, elbette sorun yaşayanlar olmuş. Ben telefonu övmüyorum, savunmuyorum. Sen çok abartıyorsun bazı şeyleri.
Boştaki hali böyle.
Eki Görüntüle 1886477
Dostum elektronik eşya biraz şans işi. Bir parti sorunlu gelir diğer parti revize edilmiş gelir. Elbette sorun yaşayan vardır. Herkesin satın aldığı cihazdan beklentisi farklı çünkü. Bilinçli tüketici olmak alacağın cihazı ne doğrultuda kullanacağını ve hangi senaryoda kullanacağını bilmektir. Kategori ve marka fark etmeksizin bu böyledir. Ben diyorum ki bendeki cihaz sorunsuz, eğer sorun olsaydı yazardım ve neden yazmayayım ki. Arkadaş inatla inanmıyor ve savunmakla suçluyor beni. Yalan mı söyleyeyim yani.Mesajı atan adam kanıtını atmış mi? Bu kadar mı düşünemiyorsunuz anlamıyorum ki.
O programın doğru ölçtüğünü nereden bileceğim? Belki hatalı ölçüyor. YouTube'da cihaz sıcaklığını ölçen özel aygıtlar var. Onunla ölçüp atsa saygı duyardım. Kıytırık bir programla kanıt sundum. Bende bir dünya kanıt sundum.
Yahu sen sorunlu musun? Adamakıllı 1 tane bile kanıt atamadın. Keşke forumda olmasak da güzel güzel anlatsam bazı şeyleri.
Oyle olmasinin mumkunati yok cunku direkt SoC uzerindeki sensorlerden aliyor bilgiyi.O programın doğru ölçtüğünü nereden bileceğim? Belki hatalı ölçüyor. YouTube'da cihaz sıcaklığını ölçen özel aygıtlar var. Onunla ölçüp atsa saygı duyardım. Kıytırık bir programla kanıt sundun. Bende bir dünya kanıt sundum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.